100% собствено, органично произвдоство

Доставки по куриер за цялата страна

Елате и сами наберете зеленчуците

Полезни съвети

Печени бейби картофки с пармезан

Продукти:

500 г бейби картофки

50 г масло

50 г пармезан

Чесън на прах

Подправки по избор – розмарин, мащерка, босилек, риган


 

Измийте добре картофките и срежете на половина. Загрейте фурната на 200 С.

Разтопете маслото и го разпределете равномерно върху тавата, в която ще печете картофите. Върху тавата разпределете равномерно настъргания пармезан и подправките. Наредете картофките със срязаното надолу. Печете около 35 минути. После оставете да се охладят 5 минути в тавата и след това сервирайте.  

Полезни съвети

За ползите от консумацията на хрян

Вие хапвате ли често хрян? Ползвате ли го като подправка към различни ястия? Или ви плаши пиперливия му вкус? Както всяко нещо с по-различен вкус, хрянът е едно от супер полезните растения, които обаче не се ползват много често. Ако сте от хората, които не използват хрян в кухнята си, смятаме да ви разкажем за какво е полезен и в края на статията да променим мнението ви за него....

Съкровищата на зимната кухня – кисело зеле

Какво би била Коледа без сарми, какво би била зимата без кисело зеле! В българската кулинарна традиция има няколко устойчиви мотива и киселото зеле е един от тях. Малко са семействата, които не приготвят домашно такова и едва ли има кухня, в която поне веднъж зимно време да не се сготви кисело зеле със свинско или да се направят сарми със зелеви ли...