100% собствено, органично произвдоство

Доставки по куриер за цялата страна

Елате и сами наберете зеленчуците

Набери си сам

Искате да си купите качествени зеленчуци на добра цена. Намирате редица ферми в интернет и в днешно време всички са готови да доставят продуктите си до вашата врата. Ние също. Но това не ви гарантира, че ще получите точно това, за което плащате.

Затова ние ви предлагаме и повече. Предлагаме ви свободата сами да изберете какво ще ядете. Предлагаме ви да дойдете във фермата ни и съвсем свободно сами да си наберете зеленчуците, които сте си закупили.

Какво е нужно, за дойда и да набера сам зеленчуците си?

Разбира се, първото условие е да сте закупили от нашата кошница със зеленчуци. След това ние ще се свържем с вас, за да уточним всички детайли относно получаването на продуктите. При желание от ваша страна да дойдете и сами да наберете зеленчуците си (всички или част) е нужно само да ни предупредите предварително с телефонно обаждане или писмо до [email protected]

Колко и какво мога да набера?

Колкото можете да изядете е нашия съвет :) Имате пълната свобода да се разходите из градината и да си откъснете толкова, колкото прецените. Разбира се, не повече от предварително закупеното количество в кошницата. На излизане от градината ние ще премерим откъснатото и после може да се насладите на вкусна храна.

Мога ли да доведа приятели и деца?

Районът на Бяла черква, за който сме ви разказали тук, е прекрасно място за разходка и ще се радваме, ако доведете приятели. А за децата ви ще бъде едно малко приключение да видят откъде всъщност идват зеленчуците.

А кога мога да дойда?

Градината ни ще бъде отворена за всички, които са закупили от кошницата със зеленчуци в активния сезон от началото на юли до края на август.

Трябва ли да доплащам нещо?

Не, не трябва. Възможността сами да си наберете зеленчуците е жест от нас към всички, които са ни се доверили. За нас е важно да знаете какво ядете. Важно е да сте уверени, така както и ние, че зеленчуците ни са най-добрите. А за да се случи това, най-добре е да ги видите с очите си :) Затова и ще ви приветстваме тук.