100% собствено, органично произвдоство

Доставки по куриер за цялата страна

Елате и сами наберете зеленчуците

Полезни съвети

Направи си сам подарък за Коледа – кошница здраве

Около Коледа и Нова година най-трудно е с подаръците. И с храната.

И за двете трябва да се инвестира време, средства, мисъл, но и двете сплотяват и носят радост.

Всъщност, храната, приготвена за близките, също е своеобразен вид подарък. Тя изразява внимание, грижа и любов. Ненапразно е казано, че сготвеното с обич и желание винаги е по-вкусно.

Ако все още сте в търсене на идеалния подарък за семейството ви, за някой приятел или искате да зарадвате с нещо сами себе си, то ще си позволим да ви дадем една.

Представете си в рамките на седем месеца да получавате на всеки 10 дни кошница с пресни, сезонни плодове и зеленчуци? Забравяте за мъкненето на връзки картофи и торби ябълки от пазара и получавате пакет здраве пред вратата си.

Съдържание на въпросните кошници е асорти, но всички плодове и зеленчуци са произведени на местна почва, свежо откъснати и внимателно подбрани. Точно поради стремежът да се предоставят сезонни и родно произведени храни, няма да откриете в пакетите банани и сходни цитрусови плодове, но ще може да се радвате на ароматни ябълки, пресни картофи и домашно изсушени подправки, хрупкави моркови и люти чушлета, къдрава маруля, зелен лук и още много плодове и зеленчуци, отгледани без пестициди и вредни химикали.

Най-хубавото в поръчката на Кошницата-подарък е, че влиза едновременно в бюджета за подаръци и за храна, а в момента се предлага и с голямо намаление, така че хвърлете един погледнете тук и преценете дали да не се подсигурите и за Великден, че и след това, с качествена храна.

Полезни съвети

За ползите от консумацията на хрян

Вие хапвате ли често хрян? Ползвате ли го като подправка към различни ястия? Или ви плаши пиперливия му вкус? Както всяко нещо с по-различен вкус, хрянът е едно от супер полезните растения, които обаче не се ползват много често. Ако сте от хората, които не използват хрян в кухнята си, смятаме да ви разкажем за какво е полезен и в края на статията да променим мнението ви за него....

Съкровищата на зимната кухня – кисело зеле

Какво би била Коледа без сарми, какво би била зимата без кисело зеле! В българската кулинарна традиция има няколко устойчиви мотива и киселото зеле е един от тях. Малко са семействата, които не приготвят домашно такова и едва ли има кухня, в която поне веднъж зимно време да не се сготви кисело зеле със свинско или да се направят сарми със зелеви ли...