Знаем, че пиперът ни е по-вкусен от конвенционално произведения пипер, защото често си правим сравнения. А и отзивите са еднозначни.
Затова днес ще ви споделим една интересна рецепта, в която може да го използвате, ако ви омръзнат печените чушки :)
Представяме ви чушки бюрек с копър!
Как се правят:
1. Сиренето се намачква с вилица и се прибавя едното яйце и копъра. Чушките се напълват със сместа.
2. След това всяка чушка се овалва внимателно с брашно, потапя се в разбитото яйце, отново брашно и яйце.
3. Пържи се в загрятото олио до златисто.
4. Изважда се върху домакинска хартия, за да се отцеди излишната мазнина.
Какво е нужно?
4 бр. чушки печени
2 бр. яйца
100 гр. брашно тип 500
50 гр. сирене краве
1 к.ч. олио
4 стр. копър пресен