100% собствено, органично произвдоство

Доставки по куриер за цялата страна

Елате и сами наберете зеленчуците

Полезни съвети

Една много, много лесна рецепта с риба

След само няколко дни е Никулден, а вие може би още се чудите какво да направите? Ето ви едно наистина лесно решение. Дори не сме ѝ сложили име на тази рецепта, защото е толкова лесна, че няма нужда от такова.

Какво ви е нужно за нея:

800 гр. бяла риба филе

1 с.л. лимонов сок

1 с.л. майонеза

1 к.л. лук на прах

1 к.л. черен пипер млян

1/2 ч.ч. галета

1.50 с.л. масло

2 с.л. магданоз пресен

1 с.л. олио

А ето и как да я приготвите:

1. Подредете филетата в намазнена тавичка. 

2. Смесете майонезата, лимоновия сок, лука на прах и пипера. Сложете от сместа по една лъжица върху всяко филе. 

3. Отгоре наръсете с галетата. 

4. Накрая поръсете и с разтопеното масло. Печете 20 минути на 200 С. 

5. Сервирайте с наситнен магданоз.

Полезни съвети

За ползите от консумацията на хрян

Вие хапвате ли често хрян? Ползвате ли го като подправка към различни ястия? Или ви плаши пиперливия му вкус? Както всяко нещо с по-различен вкус, хрянът е едно от супер полезните растения, които обаче не се ползват много често. Ако сте от хората, които не използват хрян в кухнята си, смятаме да ви разкажем за какво е полезен и в края на статията да променим мнението ви за него....

Съкровищата на зимната кухня – кисело зеле

Какво би била Коледа без сарми, какво би била зимата без кисело зеле! В българската кулинарна традиция има няколко устойчиви мотива и киселото зеле е един от тях. Малко са семействата, които не приготвят домашно такова и едва ли има кухня, в която поне веднъж зимно време да не се сготви кисело зеле със свинско или да се направят сарми със зелеви ли...