100% собствено, органично произвдоство

Доставки по куриер за цялата страна

Елате и сами наберете зеленчуците

Полезни съвети

Честито Рождество Христово

Скъпи приятели, чак сега намираме време да ви честитим Рождество Христово, защото силно вярваме, че тези празници са време изцяло за нашето семейство!

Пожелаваме ви много здраве през следващата година, нека да е светла за вас и близките ви, и да имате много, много поводи да сте заедно.

Истински ценим тези моменти и те са в основата не просто на личния ни живот, но и в правенето на бизнес. Затова и произвеждането на качествени зеленчуци, които да запълнят и нашата трапеза, е не просто работа, а мисия.

Светли празници!

Полезни съвети

За ползите от консумацията на хрян

Вие хапвате ли често хрян? Ползвате ли го като подправка към различни ястия? Или ви плаши пиперливия му вкус? Както всяко нещо с по-различен вкус, хрянът е едно от супер полезните растения, които обаче не се ползват много често. Ако сте от хората, които не използват хрян в кухнята си, смятаме да ви разкажем за какво е полезен и в края на статията да променим мнението ви за него....

Съкровищата на зимната кухня – кисело зеле

Какво би била Коледа без сарми, какво би била зимата без кисело зеле! В българската кулинарна традиция има няколко устойчиви мотива и киселото зеле е един от тях. Малко са семействата, които не приготвят домашно такова и едва ли има кухня, в която поне веднъж зимно време да не се сготви кисело зеле със свинско или да се направят сарми със зелеви ли...