100% собствено, органично произвдоство

Безплатна доставка за София

Елате и сами наберете зеленчуците

Полезни съвети

Честита нова година!

Приятели, настоящи и бъдещи, пожелаваме ви вашата 2018-та да е изпълнена със здраве, удовлетворение и силен дух.

Следвайте смело своите мечти, не се отказвайте пред трудностите, бъдете честни и не пестете сили в работата, защото това е рецептата за качествен живот.

Както отглеждането на качествени зеленчуци изисква много работа, много внимание, знание и упоритост, така е и с всичко смислено в живота. 

Затова още веднъж ви желаем да имате вярата в целта си, подкрепата на близките и разбира се, малко късмет, който да ви дава сили в трудните моменти.

Полезни съвети

За вкусните смокини и безкрайните им ползи

Смокините са един от плодовете, който сме свикнали да приемаме по-скоро в сушено състояние. Причина за това е краткият сезон на пресните смокини, както и фактът, че не са особено трайни. Сушените смокини са също толкова полезни както и пресните, като разликата между тях е, че сушените съдържат повече захари. 100 г пресни смокини имат 74 ккал, докато същото количество сушени – цели 250 ккал. Осв...

Ето с кои храни да се предпазим от настинка

С това непрекъснато променящо се време навън никой не е застрахован от настинка. Не преценяваме как точно да се облечем. Освен това грипът продължава да върлува и дори по-студените температури за кратко да са го стопирали, то при най-малкото затопляне, отново ще започнат болестите. Затова е изключително важно да се грижим добре за себе си и за близките си. Разбира се, храната оказва з...