100% собствено, органично произвдоство

Доставки по куриер за цялата страна

Елате и сами наберете зеленчуците

Рецепти

Нискокалорична рецепта: Пилешко със зеленчуци на тиган

30 мин.

Продължаваме със серията от нискокалорични рецепти
Тази рецепта отново е с ниско съдържание на въглехидрати и високо съдържание на протеини. Една порция съдържа само 260 ккал.
Необходими продукти за 1 порция:
1 ч.л. зехтин
100 г пилешко
1 червена чушка
1 жълта/зелена чушка
1 скилидка чесън
1 червен лук
Шепа зелен боб, предварително сварен – може да ползвате и замразен
Шепа зелени маслини
Сол, пипер, магданоз
Начин на приготвяне:
В тиган с незалепващо покритие сложете зехтина и оставете наситнените лук и чесън да се
сотират в него около 2-3 минути. После добавете нарязаното пилешко и оставете около 5
минути, като разбърквате периодично. Добавете нарязаните на жулиени чушки, 2 с.л. вода,
сол, пипер и покрийте с капак за 5 минути, докато зеленчуците омекнат. После махнете капака,
прибавете зеления боб, маслините и магданоза, разбъркайте още веднъж и ястието е готово за
сервиране.

Други рецепти