100% собствено, органично произвдоство

Доставки по куриер за цялата страна

Елате и сами наберете зеленчуците

Защо да изберете нашите зеленчуци

Zelka.bg отваря врати за 20 семейства от Велико Търново

Вследствие на силната зимна кампания за сезон 2018 и редицата запитвания от цялата страна, екипът на  Zelka.bg реши поетапно да даде възможност на хора извън София, които ценят истинските зеленчуци и плодове, да се включат към нас и да бъдат снабдявани с продукти с топ качество.

Затова до края на месец март Zelka.bg пуска в продажба 20 промо пакета за сезон 2018 година, които могат да бъдат закупени от хора живеещи във Велико Търново и най-близките до града населени места (Арбанаси, Беляковец, Малки Чифлик, Присово, Дебелец и Шереметя).

Както винаги, ние предлагаме не просто зеленчуци и плодове, гледани без химия и с вкуса на истинските селски продукти, но и ще го направи удобно за нашите клиенти с редовни безплатни доставки до тяхната врата.

Условията и цени за пакетите са както следва:

1. Конфигуриран пакет - клиентът прави пакет със зеленчуци и плодове по свой избор, въвежда каквито количества прецени от които зеленчуци прецени (минимум 10 заявени продукта):.

- отстъпка за заявка до 15 април - 12.5%
- отстъпка за авансово плащане цялата стойност на пакета до 5 дни след заявката - 5%.

Минимална цена за заявка - 400 лв. (При максимум отстъпки в размер на 35%, това означава че по цените в онлайн конфигуратора, може да поръчате зеленчуци и плодове на стойност 616.50 лв., но дължите 400 лв.)

2. Фиксирани пакети - пакет “Семейство” (подходящ за едно семейство) и пакет “Приятел +” (подходящ за две семейства), с фиксирани количества зеленчуци и плодове от нас.

Пакет - “Семейство”

- отстъпка за заявка до 15 април - 20%
- отстъпка за авансово плащане цялата стойност на пакета до 5 дни след заявката - 5%.

Базова цена: 647.50 лв.
Цена след отстъпки: 492.10 лв.

Плащане на части - и двата варианта за пакет могат да бъдат закупени на разсрочено плащане по следната схема - 40% до 5 дни след зявката на пакета, 40% до 30 май и 20% до 30 септември. При плащане на части отпада отстъпката за плащане накуп.

Доставки:

Доставките ще бъдат 15 на брой, а продуктите ще бъдат разпределени равномерно спрямо тяхната сезонност.

Период на доставяне: 10 април - 30 октомври

Записване:

Има няколко начина да заявите своя пакет:

1. Пишете ни лично съобщение във фейсбук (Ето тук - линк), в което ни кажете на кой пакет се спирате,  две имена телефон, e-mail и адрес за доставка през годината.

2. Пишете ни e-mail на [email protected], в който ни кажете на кой пакет се спирате, две имена телефон, e-mail и адрес за доставка през годината.

Ако искате сами да конфигурирате своя пакет, обадете ни се на 0877566446 и ние ще ви обясним най-лесно как да го направите.

Полезни съвети

За ползите от консумацията на хрян

Вие хапвате ли често хрян? Ползвате ли го като подправка към различни ястия? Или ви плаши пиперливия му вкус? Както всяко нещо с по-различен вкус, хрянът е едно от супер полезните растения, които обаче не се ползват много често. Ако сте от хората, които не използват хрян в кухнята си, смятаме да ви разкажем за какво е полезен и в края на статията да променим мнението ви за него....

Съкровищата на зимната кухня – кисело зеле

Какво би била Коледа без сарми, какво би била зимата без кисело зеле! В българската кулинарна традиция има няколко устойчиви мотива и киселото зеле е един от тях. Малко са семействата, които не приготвят домашно такова и едва ли има кухня, в която поне веднъж зимно време да не се сготви кисело зеле със свинско или да се направят сарми със зелеви ли...