100% собствено, органично произвдоство

Безплатна доставка за София

Елате и сами наберете зеленчуците

Защо да изберете нашите зеленчуци

Zelka.bg отваря врати за 20 семейства от Велико Търново

Вследствие на силната зимна кампания за сезон 2018 и редицата запитвания от цялата страна, екипът на  Zelka.bg реши поетапно да даде възможност на хора извън София, които ценят истинските зеленчуци и плодове, да се включат към нас и да бъдат снабдявани с продукти с топ качество.

Затова до края на месец март Zelka.bg пуска в продажба 20 промо пакета за сезон 2018 година, които могат да бъдат закупени от хора живеещи във Велико Търново и най-близките до града населени места (Арбанаси, Беляковец, Малки Чифлик, Присово, Дебелец и Шереметя).

Както винаги, ние предлагаме не просто зеленчуци и плодове, гледани без химия и с вкуса на истинските селски продукти, но и ще го направи удобно за нашите клиенти с редовни безплатни доставки до тяхната врата.

Условията и цени за пакетите са както следва:

1. Конфигуриран пакет - клиентът прави пакет със зеленчуци и плодове по свой избор, въвежда каквито количества прецени от които зеленчуци прецени (минимум 10 заявени продукта):.

- отстъпка за заявка до 15 април - 12.5%
- отстъпка за авансово плащане цялата стойност на пакета до 5 дни след заявката - 5%.

Минимална цена за заявка - 400 лв. (При максимум отстъпки в размер на 35%, това означава че по цените в онлайн конфигуратора, може да поръчате зеленчуци и плодове на стойност 616.50 лв., но дължите 400 лв.)

2. Фиксирани пакети - пакет “Семейство” (подходящ за едно семейство) и пакет “Приятел +” (подходящ за две семейства), с фиксирани количества зеленчуци и плодове от нас.

Пакет - “Семейство”

- отстъпка за заявка до 15 април - 20%
- отстъпка за авансово плащане цялата стойност на пакета до 5 дни след заявката - 5%.

Базова цена: 647.50 лв.
Цена след отстъпки: 492.10 лв.

Плащане на части - и двата варианта за пакет могат да бъдат закупени на разсрочено плащане по следната схема - 40% до 5 дни след зявката на пакета, 40% до 30 май и 20% до 30 септември. При плащане на части отпада отстъпката за плащане накуп.

Доставки:

Доставките ще бъдат 15 на брой, а продуктите ще бъдат разпределени равномерно спрямо тяхната сезонност.

Период на доставяне: 10 април - 30 октомври

Записване:

Има няколко начина да заявите своя пакет:

1. Пишете ни лично съобщение във фейсбук (Ето тук - линк), в което ни кажете на кой пакет се спирате,  две имена телефон, e-mail и адрес за доставка през годината.

2. Пишете ни e-mail на [email protected], в който ни кажете на кой пакет се спирате, две имена телефон, e-mail и адрес за доставка през годината.

Ако искате сами да конфигурирате своя пакет, обадете ни се на 0877566446 и ние ще ви обясним най-лесно как да го направите.

Полезни съвети

За вкусните смокини и безкрайните им ползи

Смокините са един от плодовете, който сме свикнали да приемаме по-скоро в сушено състояние. Причина за това е краткият сезон на пресните смокини, както и фактът, че не са особено трайни. Сушените смокини са също толкова полезни както и пресните, като разликата между тях е, че сушените съдържат повече захари. 100 г пресни смокини имат 74 ккал, докато същото количество сушени – цели 250 ккал. Осв...

Ето с кои храни да се предпазим от настинка

С това непрекъснато променящо се време навън никой не е застрахован от настинка. Не преценяваме как точно да се облечем. Освен това грипът продължава да върлува и дори по-студените температури за кратко да са го стопирали, то при най-малкото затопляне, отново ще започнат болестите. Затова е изключително важно да се грижим добре за себе си и за близките си. Разбира се, храната оказва з...