100% собствено, органично произвдоство

Доставки по куриер за цялата страна

Елате и сами наберете зеленчуците

Защо да изберете нашите зеленчуци

Защо да си поръчате от нашите зеленчуци

Ако не можете да отидете на село, вземете най-доброто от селото в града

Това мото е част от движещата сила на Zelka.bg. Ние имаме късмета да живеем на прекрасно място, в постоянен контакт с природата. Не можем да се оплачем от липса на най-важните неща - работа, добри учители, добри доктори. Не винаги на село е така обаче и за мнозина трансфера от големия град в малкото, китно село си остава само блян.

Има и доста хора, които всъщност не харесват живота село. Те имат нужда от енергията и динамиката на големия град. Имат нужда от постоянния досег с неговата култура (театри, кина, събития и други), с финансовата сигурност, която гарантира в по-голяма степен. Ние не съдим никого за избора му.

Но сме убедени, че всички, дори и тези, които обичат града и не искат да помислят за селото, си дават сметка, че в едно отношение, селото е незаменимо и това е производството на чисти зеленчуци и плодове. Българските градове са всичко друго, но не и чисти, а затова има ред причини. И това, което дишат хората, го дишат и растенията. 

Затова, ако не можете да отидете на село, направете мъдър избор и вземете най-доброто от селото - неговата чиста храна. Радостно е, че все повече хора се обръщат към био земеделието и това разширява възможностите за пазаруване на качествени зеленчуци и плодове. 

Ние също сме част от тази вълна, но макар и леко нескромно, смятаме че умеем да гледаме по-далеч в бъдещето и затова предлагаме два големи плюса, които винаги натежават в крайното решение за избора на чиста храна.

Оставяме на страна качеството на продукцията, то е основно, но много хора предлагат качествена продукция. Или поне претендират, че го правят.

Никой друг не дава възможност на клиентите да пазаруват при пълна прозрачност, както ние. Политиката на нашата ферма е всеки клиент да може да дойде до нашата градина и да види как се случват нещата. Да си набере сам част от зеленчуците и плодовете, а защо не и всички, ако така прецени.

И никой друг, не предлага възможност за доставка до вратата на дома или офиса, на толкова голяма палитра от продукти. Ние ви предлагаме не само качествен продукт, но и удобна услуга, която ви спестява разходи, нерви и доста физическа сила, тъй като не се налага да мъкнете торби от близкия пазар.

Затова, ако искате да живеете на село, защото си дават сметка за плюсовете от това. Или ако не искате, но си давате сметка от плюсовете на селската продукция. Ние сме тук, за да ви осигурим най-доброто - супер качествени и чисти плодове и зеленчуци, редовно доставяни до вашата врата.

Полезни съвети

За ползите от консумацията на хрян

Вие хапвате ли често хрян? Ползвате ли го като подправка към различни ястия? Или ви плаши пиперливия му вкус? Както всяко нещо с по-различен вкус, хрянът е едно от супер полезните растения, които обаче не се ползват много често. Ако сте от хората, които не използват хрян в кухнята си, смятаме да ви разкажем за какво е полезен и в края на статията да променим мнението ви за него....

Съкровищата на зимната кухня – кисело зеле

Какво би била Коледа без сарми, какво би била зимата без кисело зеле! В българската кулинарна традиция има няколко устойчиви мотива и киселото зеле е един от тях. Малко са семействата, които не приготвят домашно такова и едва ли има кухня, в която поне веднъж зимно време да не се сготви кисело зеле със свинско или да се направят сарми със зелеви ли...