100% собствено, органично произвдоство

Безплатна доставка за София

Елате и сами наберете зеленчуците

Защо да изберете нашите зеленчуци

Само месец до края на промо цените

Остава точно един месец до края на промо цените на пакетите ни за 2018-та година. Истината е, че продажбите вървят с пълна пара и е възможно и да обявим малко по-рано край заради запълване на капацитета ни.

Затова, ако се колебаете дали да вземете сега своя пакет или в края на месеца, има защо да го направите сега. Не само ще получите своя бонус за 2018-та по-скоро, но и ще сте сигурни, че сте уловили промо цените ни.

В момента килограм сто процента чисти, розови и едри червени домати са на цена малко над 2 лв. - цена, която трудно може да намерите някъде в София.

А като добавим и безплатната доставка до адреса ви, сметката излиза повече от добре.

Е, какво чакате?

Полезни съвети

Как да НЕ изхвърляте никаква храна

Има хора, които казват „не мога да ям два пъти от едно и също ядене“ и ако остане такова, задължително отива в кофата. Или пък виждат, че някои зеленчук е променил леко цвета си и веднага го изхвърлят. Ние сме на другата крайност – мразим да хвърляме храна и особено качествена храна. Готовисме да направим всичко възможно, за да оползотворим дори леко започнала да се разваля храна, само и само з...

Вкусна питка с масло за Бабинден

На 8 януари отблезяваме Бабинден. Денят е хубав български празник, свързан с раждането на децата. Нарича се така, защото на празника се почита и помощта на бабите от селото, която те са оказали на младите майки по време на раждането, или т.нар. бабуване. Денят е свъ...