100% собствено, органично произвдоство

Доставки по куриер за цялата страна

Елате и сами наберете зеленчуците

Защо да изберете нашите зеленчуци

Само месец до края на промо цените

Остава точно един месец до края на промо цените на пакетите ни за 2018-та година. Истината е, че продажбите вървят с пълна пара и е възможно и да обявим малко по-рано край заради запълване на капацитета ни.

Затова, ако се колебаете дали да вземете сега своя пакет или в края на месеца, има защо да го направите сега. Не само ще получите своя бонус за 2018-та по-скоро, но и ще сте сигурни, че сте уловили промо цените ни.

В момента килограм сто процента чисти, розови и едри червени домати са на цена малко над 2 лв. - цена, която трудно може да намерите някъде в София.

А като добавим и безплатната доставка до адреса ви, сметката излиза повече от добре.

Е, какво чакате?

Полезни съвети

За ползите от консумацията на хрян

Вие хапвате ли често хрян? Ползвате ли го като подправка към различни ястия? Или ви плаши пиперливия му вкус? Както всяко нещо с по-различен вкус, хрянът е едно от супер полезните растения, които обаче не се ползват много често. Ако сте от хората, които не използват хрян в кухнята си, смятаме да ви разкажем за какво е полезен и в края на статията да променим мнението ви за него....

Съкровищата на зимната кухня – кисело зеле

Какво би била Коледа без сарми, какво би била зимата без кисело зеле! В българската кулинарна традиция има няколко устойчиви мотива и киселото зеле е един от тях. Малко са семействата, които не приготвят домашно такова и едва ли има кухня, в която поне веднъж зимно време да не се сготви кисело зеле със свинско или да се направят сарми със зелеви ли...