100% собствено, органично произвдоство

Безплатна доставка за София

Елате и сами наберете зеленчуците

Произведохме

Подарeте си здраве за Коледа

Коледа е времето, в което всеки се чуди какъв подарък да купи. Ние няма да ви дадем универсално решение, но ако искате да подарите на близките си хора нещо наистина ценно, ние ви предлагаме да им подарите здраве. Да, точно така - здраве.

Не става дума за лекарства, не става дума за чудотворни билки. Става дума за най-базовото в здравето (след спокойствието) - правилното хранене или по-точно, храненете с качествени продукти.

Ние истински се гордеем с продукцията. Толкова сме сигурни в нейните безспорни качества, че си позволихме да направим кампания, в която раздадохме безплатно подаръчни кошници. И от всички над 250 раздадени кошници, ние не получихме нито един лош обратен отзвук. 

Затова, със същата тази увереност ви предлагаме да подарите на семейството си от нашите зеленчуци, защото знаем, че близките ви и вие заслужавате да се храните качествено. 

А за ваше удобство, ние ще ви носим всичко до вратата, напълно безплатно. 

Коледа е, стават чудеса. Но най-хубавите чудеса ние сбъдваме сами с нашите правилни решения. 

Полезни съвети

Как да НЕ изхвърляте никаква храна

Има хора, които казват „не мога да ям два пъти от едно и също ядене“ и ако остане такова, задължително отива в кофата. Или пък виждат, че някои зеленчук е променил леко цвета си и веднага го изхвърлят. Ние сме на другата крайност – мразим да хвърляме храна и особено качествена храна. Готовисме да направим всичко възможно, за да оползотворим дори леко започнала да се разваля храна, само и само з...

Вкусна питка с масло за Бабинден

На 8 януари отблезяваме Бабинден. Денят е хубав български празник, свързан с раждането на децата. Нарича се така, защото на празника се почита и помощта на бабите от селото, която те са оказали на младите майки по време на раждането, или т.нар. бабуване. Денят е свъ...