100% собствено, органично произвдоство

Доставки по куриер за цялата страна

Елате и сами наберете зеленчуците

Произведохме

Подарeте си здраве за Коледа

Коледа е времето, в което всеки се чуди какъв подарък да купи. Ние няма да ви дадем универсално решение, но ако искате да подарите на близките си хора нещо наистина ценно, ние ви предлагаме да им подарите здраве. Да, точно така - здраве.

Не става дума за лекарства, не става дума за чудотворни билки. Става дума за най-базовото в здравето (след спокойствието) - правилното хранене или по-точно, храненете с качествени продукти.

Ние истински се гордеем с продукцията. Толкова сме сигурни в нейните безспорни качества, че си позволихме да направим кампания, в която раздадохме безплатно подаръчни кошници. И от всички над 250 раздадени кошници, ние не получихме нито един лош обратен отзвук. 

Затова, със същата тази увереност ви предлагаме да подарите на семейството си от нашите зеленчуци, защото знаем, че близките ви и вие заслужавате да се храните качествено. 

А за ваше удобство, ние ще ви носим всичко до вратата, напълно безплатно. 

Коледа е, стават чудеса. Но най-хубавите чудеса ние сбъдваме сами с нашите правилни решения. 

Полезни съвети

За ползите от консумацията на хрян

Вие хапвате ли често хрян? Ползвате ли го като подправка към различни ястия? Или ви плаши пиперливия му вкус? Както всяко нещо с по-различен вкус, хрянът е едно от супер полезните растения, които обаче не се ползват много често. Ако сте от хората, които не използват хрян в кухнята си, смятаме да ви разкажем за какво е полезен и в края на статията да променим мнението ви за него....

Съкровищата на зимната кухня – кисело зеле

Какво би била Коледа без сарми, какво би била зимата без кисело зеле! В българската кулинарна традиция има няколко устойчиви мотива и киселото зеле е един от тях. Малко са семействата, които не приготвят домашно такова и едва ли има кухня, в която поне веднъж зимно време да не се сготви кисело зеле със свинско или да се направят сарми със зелеви ли...