100% собствено, органично произвдоство

Безплатна доставка за София

Елате и сами наберете зеленчуците

Произведохме

Пакетите за 2018-та са почти готови

След проведени десетки разговори с наши клиенти, вече сме почти готови с пакетите за 2018-та и промените, които планираме да въведем в модела ни.

Няма да изневерим на пакетния принцип, който въведохме първи в България преди няколко години. Подготвяме няколко вида пакети, подходящи за различни по размер домакинства, така че да срещнем интереса на всеки.

Също така ще ви предложим и нови продукти, които тази година не присъстваха в списъка със зеленчуци и плодове.

Работим и по изграждането на дигитална система за следене на поръчките, която ще ви информира кое, кога ще получите. Така ще може да си направите спокойно план и да съобразите доставките.

И не на последно място, усъвършенстваме и методите на отглеждане на зеленчуците, така че догодина да имаме още по-вкусна и все така чиста продукция.

Полезни съвети

За вкусните смокини и безкрайните им ползи

Смокините са един от плодовете, който сме свикнали да приемаме по-скоро в сушено състояние. Причина за това е краткият сезон на пресните смокини, както и фактът, че не са особено трайни. Сушените смокини са също толкова полезни както и пресните, като разликата между тях е, че сушените съдържат повече захари. 100 г пресни смокини имат 74 ккал, докато същото количество сушени – цели 250 ккал. Осв...

Ето с кои храни да се предпазим от настинка

С това непрекъснато променящо се време навън никой не е застрахован от настинка. Не преценяваме как точно да се облечем. Освен това грипът продължава да върлува и дори по-студените температури за кратко да са го стопирали, то при най-малкото затопляне, отново ще започнат болестите. Затова е изключително важно да се грижим добре за себе си и за близките си. Разбира се, храната оказва з...