100% собствено, органично произвдоство

Доставки по куриер за цялата страна

Елате и сами наберете зеленчуците

Произведохме

Не изпускайте бонусите за новите ни пакети

Пишем тази статия, защото бонусната ни система, която разработихме за тазгодишните ни пакети е специфична и си струва да ѝ отделите няколко минути. Наясно сме, че клиентите ни си купуват зеленчуците ни не заради изненадите, които правим или подаръците, а заради това, че знаят какво ядат и при това го получават на несравнима цена.

Но новата ни бонусна система може да предопредели кога ще поръчате вашия пакет!

Към всеки от трите пакета има два вида бонуси и тук е разковничето - едните бонуси са за след края на кампанията, тоест в края на 2018-та година. 

Но другите бонуси са за след първо плащане по заявка за пакет. Тоест, това са продукти, не малко и хич не за изпускане, които ще получите съвсем скоро!

Какви са те? Ето:

- лютеница реколта 2017 – 5 бурканчета (ситносмляна); 
- 2 бурканчета сладко по избор от наличните; 
- мед 1 буркан;
* до изчерпване на количествата

+ една много, много ценна изненада!

Последното условие не е за пренебрегване, тъй като интересът към пакетите традиционно е голям, ние ще награждаваме 100% с този бонус по ред на заявката, докато изчерпим всички налични количества.

Е, ако не искате супер вкусна лютеница, домашно сладко, страхотен мед и парлива ракия, не бързайте. Но който и да попитате от хората, опитали вече от нашата продукция, сигурни сме, че ще получите добра обратна връзка.

Полезни съвети

За ползите от консумацията на хрян

Вие хапвате ли често хрян? Ползвате ли го като подправка към различни ястия? Или ви плаши пиперливия му вкус? Както всяко нещо с по-различен вкус, хрянът е едно от супер полезните растения, които обаче не се ползват много често. Ако сте от хората, които не използват хрян в кухнята си, смятаме да ви разкажем за какво е полезен и в края на статията да променим мнението ви за него....

Съкровищата на зимната кухня – кисело зеле

Какво би била Коледа без сарми, какво би била зимата без кисело зеле! В българската кулинарна традиция има няколко устойчиви мотива и киселото зеле е един от тях. Малко са семействата, които не приготвят домашно такова и едва ли има кухня, в която поне веднъж зимно време да не се сготви кисело зеле със свинско или да се направят сарми със зелеви ли...