100% собствено, органично произвдоство

Доставки по куриер за цялата страна

Елате и сами наберете зеленчуците

Произведохме

Истински зеленчуци за под 60 лв. на месец

Кампанията ни с промо цените приключи, но това не означава, че спираме да продаваме зеленчуци. Напротив, все още имате възможност до 1 април да си заявите един пакет и да ви навестяваме редовно до края на октомври месец.

Само за 60 лв. на месец може да получавате такива зеленчуци и плодове, каквито си изберете от конфигуратора. Единственото условие е заявката ви да е на стойност не по-малко от 400 лв., платими накуп или на части.

Ние ще разпределим заявените от вас количества в равномерни доставки, които са абсолютно безплатни.

Така, като разделите парите на времето, през което ще имате истински, сезонни зеленчуци и плодове, всъщност се получава сума дори по-малка от 60 лв. на месец.

 

 

Полезни съвети

За ползите от консумацията на хрян

Вие хапвате ли често хрян? Ползвате ли го като подправка към различни ястия? Или ви плаши пиперливия му вкус? Както всяко нещо с по-различен вкус, хрянът е едно от супер полезните растения, които обаче не се ползват много често. Ако сте от хората, които не използват хрян в кухнята си, смятаме да ви разкажем за какво е полезен и в края на статията да променим мнението ви за него....

Съкровищата на зимната кухня – кисело зеле

Какво би била Коледа без сарми, какво би била зимата без кисело зеле! В българската кулинарна традиция има няколко устойчиви мотива и киселото зеле е един от тях. Малко са семействата, които не приготвят домашно такова и едва ли има кухня, в която поне веднъж зимно време да не се сготви кисело зеле със свинско или да се направят сарми със зелеви ли...