100% собствено, органично произвдоство

Безплатна доставка за София

Елате и сами наберете зеленчуците

Произведохме

Истински зеленчуци за под 60 лв. на месец

Кампанията ни с промо цените приключи, но това не означава, че спираме да продаваме зеленчуци. Напротив, все още имате възможност до 1 април да си заявите един пакет и да ви навестяваме редовно до края на октомври месец.

Само за 60 лв. на месец може да получавате такива зеленчуци и плодове, каквито си изберете от конфигуратора. Единственото условие е заявката ви да е на стойност не по-малко от 400 лв., платими накуп или на части.

Ние ще разпределим заявените от вас количества в равномерни доставки, които са абсолютно безплатни.

Така, като разделите парите на времето, през което ще имате истински, сезонни зеленчуци и плодове, всъщност се получава сума дори по-малка от 60 лв. на месец.

 

 

Полезни съвети

Как да НЕ изхвърляте никаква храна

Има хора, които казват „не мога да ям два пъти от едно и също ядене“ и ако остане такова, задължително отива в кофата. Или пък виждат, че някои зеленчук е променил леко цвета си и веднага го изхвърлят. Ние сме на другата крайност – мразим да хвърляме храна и особено качествена храна. Готовисме да направим всичко възможно, за да оползотворим дори леко започнала да се разваля храна, само и само з...

Вкусна питка с масло за Бабинден

На 8 януари отблезяваме Бабинден. Денят е хубав български празник, свързан с раждането на децата. Нарича се така, защото на празника се почита и помощта на бабите от селото, която те са оказали на младите майки по време на раждането, или т.нар. бабуване. Денят е свъ...