100% собствено, органично произвдоство

Доставки по куриер за цялата страна

Елате и сами наберете зеленчуците

Защо да изберете нашите зеленчуци

20% отстъпка от всички млечни продукти

Тази година освен страхотните бонуси, които предлагаме към пакетите ни (за тях повече може да научите тук), решихме да направим и още един жест към нашите клиенти - да им осигурим висококачествени млечни продукти на добра цена.

Тъй като скоро ще започнем производство и на млечни продукти, за всички, които си закупят пакет до 31 януари сме предвидили отстъпка от цената на всички млечни продукти в размер на 20 процента!

Тоест, не само ще си осигурите страхотни сезонни зеленчуци и плодове, но и ще имате на разположение истинско прясно мляко, сирене и кашкавал, на супер конкурентна цена.

Краят на януари наближава, а пакетите ни се изчерпват, така че побързайте!

Полезни съвети

За ползите от консумацията на хрян

Вие хапвате ли често хрян? Ползвате ли го като подправка към различни ястия? Или ви плаши пиперливия му вкус? Както всяко нещо с по-различен вкус, хрянът е едно от супер полезните растения, които обаче не се ползват много често. Ако сте от хората, които не използват хрян в кухнята си, смятаме да ви разкажем за какво е полезен и в края на статията да променим мнението ви за него....

Съкровищата на зимната кухня – кисело зеле

Какво би била Коледа без сарми, какво би била зимата без кисело зеле! В българската кулинарна традиция има няколко устойчиви мотива и киселото зеле е един от тях. Малко са семействата, които не приготвят домашно такова и едва ли има кухня, в която поне веднъж зимно време да не се сготви кисело зеле със свинско или да се направят сарми със зелеви ли...