100% собствено, органично произвдоство

Безплатна доставка за София

Елате и сами наберете зеленчуците

Защо да изберете нашите зеленчуци

20% отстъпка от всички млечни продукти

Тази година освен страхотните бонуси, които предлагаме към пакетите ни (за тях повече може да научите тук), решихме да направим и още един жест към нашите клиенти - да им осигурим висококачествени млечни продукти на добра цена.

Тъй като скоро ще започнем производство и на млечни продукти, за всички, които си закупят пакет до 31 януари сме предвидили отстъпка от цената на всички млечни продукти в размер на 20 процента!

Тоест, не само ще си осигурите страхотни сезонни зеленчуци и плодове, но и ще имате на разположение истинско прясно мляко, сирене и кашкавал, на супер конкурентна цена.

Краят на януари наближава, а пакетите ни се изчерпват, така че побързайте!

Полезни съвети

За вкусните смокини и безкрайните им ползи

Смокините са един от плодовете, който сме свикнали да приемаме по-скоро в сушено състояние. Причина за това е краткият сезон на пресните смокини, както и фактът, че не са особено трайни. Сушените смокини са също толкова полезни както и пресните, като разликата между тях е, че сушените съдържат повече захари. 100 г пресни смокини имат 74 ккал, докато същото количество сушени – цели 250 ккал. Осв...

Ето с кои храни да се предпазим от настинка

С това непрекъснато променящо се време навън никой не е застрахован от настинка. Не преценяваме как точно да се облечем. Освен това грипът продължава да върлува и дори по-студените температури за кратко да са го стопирали, то при най-малкото затопляне, отново ще започнат болестите. Затова е изключително важно да се грижим добре за себе си и за близките си. Разбира се, храната оказва з...