Касерола със зеленчуци и наденица
ПРОДУКТИ за 8 порции
4 наденици
8 яйца
200 грама гъби
200 грама спанак
200 грама кашкавал
100 мл. краве прясно мляко
1 червена чушка
1 зелена чушка
1 глава червен лук
1 скилидка чесън
1 чаена лъжичка червен пипер
1 супени лъжици зехтин
1 чаена лъжичка сол
2 щипки млян черен пипер
Начин на приготвяне
- Загрейте зехтина. В него запържете нарязаните лук, чушки, наденица, гъби. Овкусете със сол, черен и червен пипер. Оставете да омекнат.
- Прибавете пресования чесън и спанака. Гответе още няколко минути.
- Прехвърлете в тава. Залейте с разбитите яйца и прясно мляко. Отгоре наръсете кашкавала.
- Печете 20 минути на 200 С.
Да Ви е сладко :)