100% собствено, органично произвдоство

Безплатна доставка за София

Елате и сами наберете зеленчуците

Рецепти

Наденички с лук

20 мин.

ПРОДУКТИ

4 щипки сол

1 вр. магданоз пресен

3 с.л. олио

4 бр.червени чушки

4 бр.сурова наденица

3 щипкачерен пипер млян

100 мл вино червено

2 гл.резене, див копър

10 глави лук

 

Начин на приготвяне

Обелете лука, нарежете резенето на филийки и чушките на кубчета. Задушете зеленчуците подправете със сол и пипер. Налейте виното и оставете да се изпари алкохолът.

Наденичките запечете от двете страни в тигана за 2-3 минути и сипете в соса. Добавете ситно нарязания магданоз. Оставете ястието за 5 мин да поври и сервирайте.

 

Други рецепти

Плодова коледна елхичка

Украсяването на коледната елха е чудесна традиция, която обаче напоследък често бива заменяна от любопитни алтернативи. Коледната елха всъщност въобще може да не бъде елха, а да бъде изработена от...