100% собствено, органично произвдоство

Безплатна доставка за София

Поръчайте, опитайте и платете, ако харесате

Полезни съвети

Никулденска рецепта за риба в плик

Продължаваме с рецепти за никулден! След като вече ви предложихме риба с орехов сос и рецепта за филе от риба с бяло вино, днес се спряхме на нещо малко по-различно - риба в плик!

Би трябвало да ви отнеме около 30 минути да направите тази вкусотия за празника, а количествата продукти, описани по-долу ще ви стигнат за четири порции.

1. Вземете 4 филета замразена треска. Размразете и мариновайте с рибения и уни соса.

2. Задушете в 2 с.л. олио ситно нарязания чесън и лук. Добавете спанака и задушете. Поръсете със сол и черен пипер. Дръпнете от котлона и добавете ситно нарязания естрагон. 

3. Вземете 1 кора ръчно точени кори, намажете с останалото олио. Сипете половината от спанака върху кората. Наредете филетата и разпределете останалия спанак.

4. Направете пакет от кората, като оставите прегъната част отдолу.

5. Поставете в тава и печете 20 мин в предварително загрята фурна на 200 С.

ПРОДУКТИ

4 с.л. олио

2щипка сол

2 с.л. уни сос

2 с.л. рибен сос

5 стр. естрагон

400 гр. спанак

1 к.л. черен пипер млян

1 вр. лук кромид пресен

1 гл. лук кромид стар

3 ск. чесън стар

1 бр. кори за баница

4 гр. треска филе

Полезни съвети

Магическа рецепта с тиквички от Хермина Емирян

Тъй като в момента доставяме най-вкусните тиквички до нашите клиенти, редно е и да споделим малко обратна връзка. Един от най-изявените ни кулинари е Хермина Емирян, която ни сподели своята магия за правене на вкусни тиквички.  Както казва Хермина: "Рецептата е много проста!" 1. Тиквичките се нарязват на тънко и се нареждат в тава на един ред върху хартия за печене.&nbs...

Свирчовината стигна и до кралската сватба във Великобритания

Нашият любим сок от бъз, който в момента разнасяме до клиентите ни, успя да достигне под формата на вкусова комбинация не къде да е, а в Кралския двор на Великобритания!  Поводът е изключителен - сватбата на принц Хар...