100% собствено, органично произвдоство

Безплатна доставка за София

Поръчайте, опитайте и платете, ако харесате

Произведохме

Зимнина от Zelka.bg

Един от големите плюсове да станете наши клиенти, е че ние се грижим за качествената ви храна не само сезонно през лятото, но и през студените месеци. Когато планираме продукцията си, винаги отделяме и количество, предназначено за зимнина. 

На всички, които вече поръчват от зеленчуците ни или са имали шанса да ги опитат, знаят колко истински са те. Точно толкова истинска е и зимнината ни, защото се прави от същите тези зеленчуци.

Тази година на нашите клиенти предлагаме буркани с грах, кисели краставички, зелен боб, белени домати, зрял боб и гювеч. 

Ето ги:
 

Полезни съвети

Панирани люти чушки от Zelka.bg!

А колко са люти лютите ни чушки! Първият отзив, който получихме при първото разнасяне до домовете на нашите клиенти беше "Мъжът ми много обича люти чушки и изяжда по 3-4. Обаче като опита от вашите и успя едва да изяде половин!". Такива са си - лютички. Но ето един хитър начин да ги приготвите и да оберете овациите - като ги панирате. Какво ви е нужно...

Пълнени патладжани или "лодки"

Сезонът е към края си, но все пак успяхме да доставим и последните патладжани по пакетите на нашите клиенти. А патладжаните тази година бяха веднъж - много, много вкусни! Събрали слънчева светлина и расли на открито, с грижа и без никаква химия. Една...