100% собствено, органично произвдоство

Доставки по куриер за цялата страна

Елате и сами наберете зеленчуците

Произведохме

Зимнина от Zelka.bg

Един от големите плюсове да станете наши клиенти, е че ние се грижим за качествената ви храна не само сезонно през лятото, но и през студените месеци. Когато планираме продукцията си, винаги отделяме и количество, предназначено за зимнина. 

На всички, които вече поръчват от зеленчуците ни или са имали шанса да ги опитат, знаят колко истински са те. Точно толкова истинска е и зимнината ни, защото се прави от същите тези зеленчуци.

Тази година на нашите клиенти предлагаме буркани с грах, кисели краставички, зелен боб, белени домати, зрял боб и гювеч. 

Ето ги:
 

Полезни съвети

За ползите от консумацията на хрян

Вие хапвате ли често хрян? Ползвате ли го като подправка към различни ястия? Или ви плаши пиперливия му вкус? Както всяко нещо с по-различен вкус, хрянът е едно от супер полезните растения, които обаче не се ползват много често. Ако сте от хората, които не използват хрян в кухнята си, смятаме да ви разкажем за какво е полезен и в края на статията да променим мнението ви за него....

Съкровищата на зимната кухня – кисело зеле

Какво би била Коледа без сарми, какво би била зимата без кисело зеле! В българската кулинарна традиция има няколко устойчиви мотива и киселото зеле е един от тях. Малко са семействата, които не приготвят домашно такова и едва ли има кухня, в която поне веднъж зимно време да не се сготви кисело зеле със свинско или да се направят сарми със зелеви ли...