100% собствено, органично произвдоство

Безплатна доставка за София

Поръчайте, опитайте и платете, ако харесате

Произведохме

Zelka.bg търси 100 нови приятели!

През месец август ще раздадем 100 безплатни кошници със зеленчуци по наш избор на хора, които не само искат да живеят здравословно, но ценят истинския български вкус и усилията, които ние, производителите полагаме.

Няма нужда да ходите до пазара или до магазин, за да ги получите. Ние ще ви ги доставим лично, до вратата на дома или офиса ви в София.

Как да станете наш приятел и да грабнете подаръчна кошница? Лесно е!

Има два начина:

1. Влезте във фейсбук сраницата ни (тук) и харесайте поста със снимката, на която пише "Zelka.bg търси 100 нови приятели", споделете я с вашите приятели. След което ни пишете лично съобщение в страницата, че искате да станете наш приятел, с адрес за доставка. Това е всичко!

2. Пишете ни мейл на info@zelka.bg с текст "Искам да съм ваш приятел". В мейла посочете адреса за доставка и телефон за връзка.

Ние ще се свържем с вас и ще уговорим детайлите.

Само първите 100, които ни пишат, ще получат кошница, затова побързайте!

Полезни съвети

Защо органичната продукция е по-нетрайна и как да променим това

Ако сте наш клиент или просто често пазарувате био зеленчуци и плодове, то тогава сте забелязали, че някои от тях започват да се развалят по-бързо в сравнение с конвенционално произведените им еквиваленти, които може да си купите от големите вериги магазини или повече квартални магазини за зеленчуци. Това не трябва да ви притеснява, защото е нормално. Не е удобно, никой не оби...

Как да съхраним сушените си подправки

 Вече направихме доставка на сушените подправки от пакетите на нашите клиенти и на тях им предстои една ароматна зима. Ние успяхме да ги снабдим с млян червен пипер, чубрица, джоджен, босилек и копър. Все любими вкусове от летния сезон. И...