100% собствено, органично произвдоство

Безплатна доставка за София

Поръчайте, опитайте и платете, ако харесате

Произведохме

Zelka.bg търси 100 нови приятели!

През месец август ще раздадем 100 безплатни кошници със зеленчуци по наш избор на хора, които не само искат да живеят здравословно, но ценят истинския български вкус и усилията, които ние, производителите полагаме.

Няма нужда да ходите до пазара или до магазин, за да ги получите. Ние ще ви ги доставим лично, до вратата на дома или офиса ви в София.

Как да станете наш приятел и да грабнете подаръчна кошница? Лесно е!

Има два начина:

1. Влезте във фейсбук сраницата ни (тук) и харесайте поста със снимката, на която пише "Zelka.bg търси 100 нови приятели", споделете я с вашите приятели. След което ни пишете лично съобщение в страницата, че искате да станете наш приятел, с адрес за доставка. Това е всичко!

2. Пишете ни мейл на info@zelka.bg с текст "Искам да съм ваш приятел". В мейла посочете адреса за доставка и телефон за връзка.

Ние ще се свържем с вас и ще уговорим детайлите.

Само първите 100, които ни пишат, ще получат кошница, затова побързайте!

Полезни съвети

Любимо: Печени домати със сирене

Тъй като вече твърдо сме в сезона на доматите и получаваме все повече и повече комплименти за тях, нека ви предложим и една супер простичка и много вкусна рецепта за тях. Да, на салата са прекрасни, във всякакъв вид...

Кривото е перфектно! Или защо нашите зеленчуци са по-добри

Всички наши клиенти знаят, че зеленчуците, които им караме, са далеч от съвършените овални форми. Тиквичките са малки, големи, по-дълги или по-тумбести. Същото е и с краставиците, а доматите понякога са набраздени като с норвежки фиорди. Изобщо, като ги подредите на една м...