100% собствено, органично произвдоство

Безплатна доставка за София

Поръчайте, опитайте и платете, ако харесате

Произведохме

Zelka.bg търси 100 нови приятели!

През месец август ще раздадем 100 безплатни кошници със зеленчуци по наш избор на хора, които не само искат да живеят здравословно, но ценят истинския български вкус и усилията, които ние, производителите полагаме.

Няма нужда да ходите до пазара или до магазин, за да ги получите. Ние ще ви ги доставим лично, до вратата на дома или офиса ви в София.

Как да станете наш приятел и да грабнете подаръчна кошница? Лесно е!

Има два начина:

1. Влезте във фейсбук сраницата ни (тук) и харесайте поста със снимката, на която пише "Zelka.bg търси 100 нови приятели", споделете я с вашите приятели. След което ни пишете лично съобщение в страницата, че искате да станете наш приятел, с адрес за доставка. Това е всичко!

2. Пишете ни мейл на info@zelka.bg с текст "Искам да съм ваш приятел". В мейла посочете адреса за доставка и телефон за връзка.

Ние ще се свържем с вас и ще уговорим детайлите.

Само първите 100, които ни пишат, ще получат кошница, затова побързайте!

Полезни съвети

Магическа рецепта с тиквички от Хермина Емирян

Тъй като в момента доставяме най-вкусните тиквички до нашите клиенти, редно е и да споделим малко обратна връзка. Един от най-изявените ни кулинари е Хермина Емирян, която ни сподели своята магия за правене на вкусни тиквички.  Както казва Хермина: "Рецептата е много проста!" 1. Тиквичките се нарязват на тънко и се нареждат в тава на един ред върху хартия за печене.&nbs...

Свирчовината стигна и до кралската сватба във Великобритания

Нашият любим сок от бъз, който в момента разнасяме до клиентите ни, успя да достигне под формата на вкусова комбинация не къде да е, а в Кралския двор на Великобритания!  Поводът е изключителен - сватбата на принц Хар...