100% собствено, органично произвдоство

Безплатна доставка за София

Поръчайте, опитайте и платете, ако харесате

Защо да изберете нашите зеленчуци

Zelka.bg - шансът ви да се храните със зеленчуци  от село

Липсва ли ви онзи плътен, леко сладък вкус на домата? Писнало ли ви е да ядете различни зеленчуци и ако затворите очи, трудно да познаете кой зеленчук кой е? А давате ли си сметка, че вкусът на тези продукти е най-малкият ви проблем? Че те пряко влияят на вашето здраве, на здравето на семейството ви. 

Може да е нескромно, но ние от Zelka.bg сме тук, за да ви дадем решение. Или по-точно - да ви дадем зеленчуци от село, както едно време бабите и дядовците ни ги гледаха. Ние истински се гордеем с нашата продукция, защото прекрасно знаем какви усилия влагаме в нейното производство, колко строго внимаваме и как никога не се отклоняваме от правилата ни. А те са няколко:

Първо, торим само с оборска тор. Не признаваме никаква химия, просто защото същите тези зеленчуци даваме и на нашите деца.

Второ, обработваме продукцията си само на ръка. Нямаме автоматизации, ако изключим поливната ни система - всичко се прави на ръка.

Трето, гледаме зеленчуците си само сезонно - нямам оранжерии, нито парници. Всичко е на открито и зависи пряко от мнението на времето. И дори и то да е безпощадно, ние не правим компромис.

Комбинацията от тези три правила ни гарантира успех.

До скоро фермата ни работеше единствено и само за територията на София. Това е така, не само заради очевидните бизнес предимства на столицата, но и защото вярвахме, че в столицата е по-трудно да се снабдиш с истински зеленчуци и плодове, отколкото в провинцията. 

Оказва се обаче, че навсякъде е еднакво трудно, защото конвенционалните продукти са заляли пазарите навсякъде. Уви, хрисимите възрастни хора, от които вярваме, че ще си купим качествена продукция са също прекупвачи, а ако не са, са изсипали тонове химия в градините си, защото това им гарантира повече продукция с по-добър вид. 

И така ние решихме да разширим обсега си на действие и вече доставяме не само до София, но и до Велико Търново и региона.

Затова, ако ви е писнало да се чувствате излъгани, не се страхувайте да пробвате нещо ново - Zelka.bg ви предлага не просто безплатна доставка на зеленчуците до адреса ви, но и възможност да се откажете след първата доставка.


 

Полезни съвети

Магическа рецепта с тиквички от Хермина Емирян

Тъй като в момента доставяме най-вкусните тиквички до нашите клиенти, редно е и да споделим малко обратна връзка. Един от най-изявените ни кулинари е Хермина Емирян, която ни сподели своята магия за правене на вкусни тиквички.  Както казва Хермина: "Рецептата е много проста!" 1. Тиквичките се нарязват на тънко и се нареждат в тава на един ред върху хартия за печене.&nbs...

Свирчовината стигна и до кралската сватба във Великобритания

Нашият любим сок от бъз, който в момента разнасяме до клиентите ни, успя да достигне под формата на вкусова комбинация не къде да е, а в Кралския двор на Великобритания!  Поводът е изключителен - сватбата на принц Хар...