100% собствено, органично произвдоство

Безплатна доставка за София

Поръчайте, опитайте и платете, ако харесате

Произведохме

Zelka.bg продължава търсенето на нови приятели!

Поради огромния интерес към предложението ни за 100 нови приятелства, решихме да продължим да търсим хора, които истински ценят качествените български зеленчуци и труда по тяхното производство.

Затова, отправяме отново апел към всички от вас, станете наши приятели и от своя страна, ние ще ви се отблагодарим, като през август ви донесем съвсем БЕЗПЛАТНО до адрес в София, пробна кошница с наши зеленчуци.

От вас се изисква единствено да влезете във фейсбук сраницата ни и да ни напишете лично съобщение: "Искам да съм ваш приятел!"

Толкова е лесно! Е, искате ли да сте наши приятели?
 

Полезни съвети

Zelka.bg съветва - как се съхранява целина

Целината е много масов продукт в България и има своите доказани полезни качества. Но както с повечето продукти, понякога при готвене остават количества, които са проблеми за съхранение. И в доста от тези случаи се стига до разваляне и съответно изхвър...

Честит Никулден!

На всички празнуващи днес - моряци, търговци, банкери и именици - честито! На всички, които обичат риба и за днес са се подготвили, също Честит Никулден! За нас това е любим момент от годината, защото имаме именици и знаем...