100% собствено, органично произвдоство

Безплатна доставка за София

Поръчайте, опитайте и платете, ако харесате

Произведохме

Zelka.bg продължава търсенето на нови приятели!

Поради огромния интерес към предложението ни за 100 нови приятелства, решихме да продължим да търсим хора, които истински ценят качествените български зеленчуци и труда по тяхното производство.

Затова, отправяме отново апел към всички от вас, станете наши приятели и от своя страна, ние ще ви се отблагодарим, като през август ви донесем съвсем БЕЗПЛАТНО до адрес в София, пробна кошница с наши зеленчуци.

От вас се изисква единствено да влезете във фейсбук сраницата ни и да ни напишете лично съобщение: "Искам да съм ваш приятел!"

Толкова е лесно! Е, искате ли да сте наши приятели?
 

Полезни съвети

Любимо: Печени домати със сирене

Тъй като вече твърдо сме в сезона на доматите и получаваме все повече и повече комплименти за тях, нека ви предложим и една супер простичка и много вкусна рецепта за тях. Да, на салата са прекрасни, във всякакъв вид...

Кривото е перфектно! Или защо нашите зеленчуци са по-добри

Всички наши клиенти знаят, че зеленчуците, които им караме, са далеч от съвършените овални форми. Тиквичките са малки, големи, по-дълги или по-тумбести. Същото е и с краставиците, а доматите понякога са набраздени като с норвежки фиорди. Изобщо, като ги подредите на една м...