100% собствено, органично произвдоство

Безплатна доставка за София

Поръчайте, опитайте и платете, ако харесате

Защо да изберете нашите зеленчуци

Zelka.bg отваря врати за 20 семейства от Велико Търново

Вследствие на силната зимна кампания за сезон 2018 и редицата запитвания от цялата страна, екипът на  Zelka.bg реши поетапно да даде възможност на хора извън София, които ценят истинските зеленчуци и плодове, да се включат към нас и да бъдат снабдявани с продукти с топ качество.

Затова до края на месец март Zelka.bg пуска в продажба 20 промо пакета за сезон 2018 година, които могат да бъдат закупени от хора живеещи във Велико Търново и най-близките до града населени места (Арбанаси, Беляковец, Малки Чифлик, Присово, Дебелец и Шереметя).

Както винаги, ние предлагаме не просто зеленчуци и плодове, гледани без химия и с вкуса на истинските селски продукти, но и ще го направи удобно за нашите клиенти с редовни безплатни доставки до тяхната врата.

Условията и цени за пакетите са както следва:

1. Конфигуриран пакет - клиентът прави пакет със зеленчуци и плодове по свой избор, въвежда каквито количества прецени от които зеленчуци прецени (минимум 10 заявени продукта):.

- отстъпка за заявка до 15 април - 12.5%
- отстъпка за авансово плащане цялата стойност на пакета до 5 дни след заявката - 5%.

Минимална цена за заявка - 400 лв. (При максимум отстъпки в размер на 35%, това означава че по цените в онлайн конфигуратора, може да поръчате зеленчуци и плодове на стойност 616.50 лв., но дължите 400 лв.)

2. Фиксирани пакети - пакет “Семейство” (подходящ за едно семейство) и пакет “Приятел +” (подходящ за две семейства), с фиксирани количества зеленчуци и плодове от нас.

Пакет - “Семейство”

- отстъпка за заявка до 15 април - 20%
- отстъпка за авансово плащане цялата стойност на пакета до 5 дни след заявката - 5%.

Базова цена: 647.50 лв.
Цена след отстъпки: 492.10 лв.

Плащане на части - и двата варианта за пакет могат да бъдат закупени на разсрочено плащане по следната схема - 40% до 5 дни след зявката на пакета, 40% до 30 май и 20% до 30 септември. При плащане на части отпада отстъпката за плащане накуп.

Доставки:

Доставките ще бъдат 15 на брой, а продуктите ще бъдат разпределени равномерно спрямо тяхната сезонност.

Период на доставяне: 10 април - 30 октомври

Записване:

Има няколко начина да заявите своя пакет:

1. Пишете ни лично съобщение във фейсбук (Ето тук - линк), в което ни кажете на кой пакет се спирате,  две имена телефон, e-mail и адрес за доставка през годината.

2. Пишете ни e-mail на info@zelka.bg, в който ни кажете на кой пакет се спирате, две имена телефон, e-mail и адрес за доставка през годината.

Ако искате сами да конфигурирате своя пакет, обадете ни се на 0877566446 и ние ще ви обясним най-лесно как да го направите.

Полезни съвети

Магическа рецепта с тиквички от Хермина Емирян

Тъй като в момента доставяме най-вкусните тиквички до нашите клиенти, редно е и да споделим малко обратна връзка. Един от най-изявените ни кулинари е Хермина Емирян, която ни сподели своята магия за правене на вкусни тиквички.  Както казва Хермина: "Рецептата е много проста!" 1. Тиквичките се нарязват на тънко и се нареждат в тава на един ред върху хартия за печене.&nbs...

Свирчовината стигна и до кралската сватба във Великобритания

Нашият любим сок от бъз, който в момента разнасяме до клиентите ни, успя да достигне под формата на вкусова комбинация не къде да е, а в Кралския двор на Великобритания!  Поводът е изключителен - сватбата на принц Хар...