100% собствено, органично произвдоство

Безплатна доставка за София

Поръчайте, опитайте и платете, ако харесате

Произведохме

Зеленчуците ни на масата ви - първи снимки

Страхотно е, когато трудът ти даде бързо резултат. Няма и два дни след първата доставка на зеленчуци от пакета ни в София и вече започнахме да получаваме първите отзиви и снимки с приготвени ястия! 

Ето какво ни е написала Миряна Мезеклиева: "И така от днес та чак до октомври. Край на пазаруването от магазините, Zelka.bg се грижи за мен! Някой беше казал, че храната е любов, айде, обичайте се и инвестирайте в свежи домашни зеленчуци всяка седмица. А, и един симпатичен младеж ви ги носи до вратата :)"

Миряна е приготвила впечатляващ киш с чери домати, от който определено огладняхме:



Отзиви получихме и от Даниела Динева, автора на страхотния кулинарен блог Cooks and Bakes.

За зеленчуците Дани написа следното: "Добро утро, приятели! На този прекрасен ден и празник, ви споделям откъде си набавям свежи и пресни зеленчуци. Мой приятел се занимава с производството им, което ми гарантира, че са расли на слънце, торени с оборска тор и са многооо вкусни. Доставя ги едно усмихнато момче до вратата веднъж седмично и ми отпада ходенето по пазарите с количката :) Няма да задавам въпроси "с какво са пръскани ябълките" или "тиквичките откъде са, трябват ми за бебе", защото поне знам, че са чисти и натурални. Втората снимка е току-що изпечени на скарата, поръсени със зехтин и сол :) Повече на Zelka.bg".

А Дани ни прати тези чудесни снимки на гриловани зеленчуци, овкусени със сол и зехтин, както и на кошницата, която и вие може да получавате всяка седмица:

Е, ако и вие искате здрава храна, всяка седмица, до вашата врата, регистрирайте се или ни пишете директно на info@zelka.bg!

Полезни съвети

Лесно, бързо и ефектно - пълнени домати (от нашите)

Една от любимите ни летни рецепти е пълнени домати - винаги са вкусни, особено когато доматите ти са истински. Как да ги приготвите - лесно и бързо е. Първо трябва да нарежете лука, месото и гъбите. Колкото по-ситно, толкова по-добре. Запържете ги добре, а междувременно започват да режете доматите така, че отгоре да остане капаче. Вътрешността издълбавате, след което поръсвате с малко сол и пре...