100% собствено, органично произвдоство

Безплатна доставка за София

Поръчайте, опитайте и платете, ако харесате

Защо да изберете нашите зеленчуци

Защо да си поръчате от нашите зеленчуци

Ако не можете да отидете на село, вземете най-доброто от селото в града

Това мото е част от движещата сила на Zelka.bg. Ние имаме късмета да живеем на прекрасно място, в постоянен контакт с природата. Не можем да се оплачем от липса на най-важните неща - работа, добри учители, добри доктори. Не винаги на село е така обаче и за мнозина трансфера от големия град в малкото, китно село си остава само блян.

Има и доста хора, които всъщност не харесват живота село. Те имат нужда от енергията и динамиката на големия град. Имат нужда от постоянния досег с неговата култура (театри, кина, събития и други), с финансовата сигурност, която гарантира в по-голяма степен. Ние не съдим никого за избора му.

Но сме убедени, че всички, дори и тези, които обичат града и не искат да помислят за селото, си дават сметка, че в едно отношение, селото е незаменимо и това е производството на чисти зеленчуци и плодове. Българските градове са всичко друго, но не и чисти, а затова има ред причини. И това, което дишат хората, го дишат и растенията. 

Затова, ако не можете да отидете на село, направете мъдър избор и вземете най-доброто от селото - неговата чиста храна. Радостно е, че все повече хора се обръщат към био земеделието и това разширява възможностите за пазаруване на качествени зеленчуци и плодове. 

Ние също сме част от тази вълна, но макар и леко нескромно, смятаме че умеем да гледаме по-далеч в бъдещето и затова предлагаме два големи плюса, които винаги натежават в крайното решение за избора на чиста храна.

Оставяме на страна качеството на продукцията, то е основно, но много хора предлагат качествена продукция. Или поне претендират, че го правят.

Никой друг не дава възможност на клиентите да пазаруват при пълна прозрачност, както ние. Политиката на нашата ферма е всеки клиент да може да дойде до нашата градина и да види как се случват нещата. Да си набере сам част от зеленчуците и плодовете, а защо не и всички, ако така прецени.

И никой друг, не предлага възможност за доставка до вратата на дома или офиса, на толкова голяма палитра от продукти. Ние ви предлагаме не само качествен продукт, но и удобна услуга, която ви спестява разходи, нерви и доста физическа сила, тъй като не се налага да мъкнете торби от близкия пазар.

Затова, ако искате да живеете на село, защото си дават сметка за плюсовете от това. Или ако не искате, но си давате сметка от плюсовете на селската продукция. Ние сме тук, за да ви осигурим най-доброто - супер качествени и чисти плодове и зеленчуци, редовно доставяни до вашата врата.

Полезни съвети

Магическа рецепта с тиквички от Хермина Емирян

Тъй като в момента доставяме най-вкусните тиквички до нашите клиенти, редно е и да споделим малко обратна връзка. Един от най-изявените ни кулинари е Хермина Емирян, която ни сподели своята магия за правене на вкусни тиквички.  Както казва Хермина: "Рецептата е много проста!" 1. Тиквичките се нарязват на тънко и се нареждат в тава на един ред върху хартия за печене.&nbs...

Свирчовината стигна и до кралската сватба във Великобритания

Нашият любим сок от бъз, който в момента разнасяме до клиентите ни, успя да достигне под формата на вкусова комбинация не къде да е, а в Кралския двор на Великобритания!  Поводът е изключителен - сватбата на принц Хар...