100% собствено, органично произвдоство

Доставки по куриер за цялата страна

Елате и сами наберете зеленчуците

Защо да изберете нашите зеленчуци

Защо да ни се доверите

Ясно си даваме сметка, че не е лесно да поръчаш храна онлайн. Има предостатъчно недобросъвестни продавачи, прекупвачи и хора, които не ценят качествената храна, а просто искат да изкарат пари. 

Ние обаче имаме вече две години активна работа зад гърба си и стотици клиенти, които ни се довериха, опитаха и сега повтарят или потретят. Защо го правят? Поради следните причини:

Първо, важно е да уточним, че ние не сме прекупвачи и обикновени продавачи - ние сме производители. Тоест, знаем прекрасно какво продаваме и сме уверени в неговите качества. Знаем какво е да си в 5 часа сутрин в градината, за да почистиш лехите на пипера или да връзваш домати.

Второ, ние ви даваме пълна свобода. От това при нужда да направите корекция в пакета със зеленчуци, през раличните начини за заплащане и стигнем до гаранцията, която даваме за връщане на парите, ако по независещи от нас или вас причини продукцията ни не се получи.

Трето, винаги сме на линия, за да отговорим на въпросите. Да, понякога ще сме в градината и няма да можем да отговорим на мейла ви или по обективни причини няма да можем да вдигнем телефона. Но ще ви върнем обаждането или при първа възможност ще ви пишем. Гарантираме за това.

Четвърто, даваме ви най-голямата свобода - да дойдете при нас. Ние не се крием. Ще ви посрещнем и с удоволстие ще ви разходим из градината. Ще си наберете това, което ви хареса, ще го опитате. Колко често сте водилите децата си на такова място? И знаят ли те как изглежда патладжанът, преди да го откъснеш? А виждали ли са лехите с тиквички? Наистина сте добре дошли при нас! 

А ако доведете приятели, ще се радваме да си посрещнем в къщата ни край реката. Ще ви помогнем да приготвите зеленчуците си и сме убедени, че ще искате да се върнете отново.

Ние сме Zelka.bg и ще отговорим на всякаки ваши запитвания, пишете ни на [email protected] :)

Полезни съвети

За ползите от консумацията на хрян

Вие хапвате ли често хрян? Ползвате ли го като подправка към различни ястия? Или ви плаши пиперливия му вкус? Както всяко нещо с по-различен вкус, хрянът е едно от супер полезните растения, които обаче не се ползват много често. Ако сте от хората, които не използват хрян в кухнята си, смятаме да ви разкажем за какво е полезен и в края на статията да променим мнението ви за него....

Съкровищата на зимната кухня – кисело зеле

Какво би била Коледа без сарми, какво би била зимата без кисело зеле! В българската кулинарна традиция има няколко устойчиви мотива и киселото зеле е един от тях. Малко са семействата, които не приготвят домашно такова и едва ли има кухня, в която поне веднъж зимно време да не се сготви кисело зеле със свинско или да се направят сарми със зелеви ли...