100% собствено, органично произвдоство

Безплатна доставка за София

Поръчайте, опитайте и платете, ако харесате

Полезни съвети

Вкусни близалки-бъркалки

Продукти:

100 г млечен/черен шоколад

50 г бял шоколад

Украси по избор – натрошени ядки, натрошени захарни бонбони, захарни украси, боя

Дървени лъжички

Приготвяне:

Разтопете шоколада на водна баня. Потапяйте всяка лъжичка в шоколад, така че леко да загребвате. Подредете върху хартия за печене и оставете да стегнат. Преди да стегне шоколада, наръсете с украсите.

С разтопен бял шоколад може да нашарите близалки на ивички. Можете да оцветите шоколада с различна боя за по-интересен ефект.

Близалките са изключително подходящи за сервиране с топло мляко. При потапяне на близалките в млякото и разбъркване се получава горещ шоколад.  

Полезни съвети

Най-вкусната крем супа от картофи и моркови

 Едно от най-лесните неща, които обичаме да приготвяме за обяд през лятото е крем супа от картофи и моркови. На нас ни е лесно (а може и на вас да ви е), защото ползваме само истински зеленчуци от градината ни. И гаранцията за успеха е 100%!...

Вижте защо биволското мляко е най-полезното мляко

Напоследък дотолкова сме свикнали с кравето мляко, че рядко се замисляме за изобилието от други видове млека, които могат да се намерят. Истината е, че всяко от животинските млека има своите ползи за организма и си заслужава да се консумира. Има обаче един безпрецедентен фаворит сред млеката и това е биволското мляко. Защо обаче то е толкова полезно? Неговите ползи започват...