100% собствено, органично произвдоство

Безплатна доставка за София

Поръчайте, опитайте и платете, ако харесате

Полезни съвети

Вкусни близалки-бъркалки

Продукти:

100 г млечен/черен шоколад

50 г бял шоколад

Украси по избор – натрошени ядки, натрошени захарни бонбони, захарни украси, боя

Дървени лъжички

Приготвяне:

Разтопете шоколада на водна баня. Потапяйте всяка лъжичка в шоколад, така че леко да загребвате. Подредете върху хартия за печене и оставете да стегнат. Преди да стегне шоколада, наръсете с украсите.

С разтопен бял шоколад може да нашарите близалки на ивички. Можете да оцветите шоколада с различна боя за по-интересен ефект.

Близалките са изключително подходящи за сервиране с топло мляко. При потапяне на близалките в млякото и разбъркване се получава горещ шоколад.  

Полезни съвети

Магическа рецепта с тиквички от Хермина Емирян

Тъй като в момента доставяме най-вкусните тиквички до нашите клиенти, редно е и да споделим малко обратна връзка. Един от най-изявените ни кулинари е Хермина Емирян, която ни сподели своята магия за правене на вкусни тиквички.  Както казва Хермина: "Рецептата е много проста!" 1. Тиквичките се нарязват на тънко и се нареждат в тава на един ред върху хартия за печене.&nbs...

Свирчовината стигна и до кралската сватба във Великобритания

Нашият любим сок от бъз, който в момента разнасяме до клиентите ни, успя да достигне под формата на вкусова комбинация не къде да е, а в Кралския двор на Великобритания!  Поводът е изключителен - сватбата на принц Хар...