100% собствено, органично произвдоство

Безплатна доставка за София

Поръчайте, опитайте и платете, ако харесате

Защо да изберете нашите зеленчуци

Само месец до края на промо цените

Остава точно един месец до края на промо цените на пакетите ни за 2018-та година. Истината е, че продажбите вървят с пълна пара и е възможно и да обявим малко по-рано край заради запълване на капацитета ни.

Затова, ако се колебаете дали да вземете сега своя пакет или в края на месеца, има защо да го направите сега. Не само ще получите своя бонус за 2018-та по-скоро, но и ще сте сигурни, че сте уловили промо цените ни.

В момента килограм сто процента чисти, розови и едри червени домати са на цена малко над 2 лв. - цена, която трудно може да намерите някъде в София.

А като добавим и безплатната доставка до адреса ви, сметката излиза повече от добре.

Е, какво чакате?

Полезни съвети

Най-вкусната крем супа от картофи и моркови

 Едно от най-лесните неща, които обичаме да приготвяме за обяд през лятото е крем супа от картофи и моркови. На нас ни е лесно (а може и на вас да ви е), защото ползваме само истински зеленчуци от градината ни. И гаранцията за успеха е 100%!...

Вижте защо биволското мляко е най-полезното мляко

Напоследък дотолкова сме свикнали с кравето мляко, че рядко се замисляме за изобилието от други видове млека, които могат да се намерят. Истината е, че всяко от животинските млека има своите ползи за организма и си заслужава да се консумира. Има обаче един безпрецедентен фаворит сред млеката и това е биволското мляко. Защо обаче то е толкова полезно? Неговите ползи започват...