100% собствено, органично произвдоство

Безплатна доставка за София

Поръчайте, опитайте и платете, ако харесате

Защо да изберете нашите зеленчуци

Само месец до края на промо цените

Остава точно един месец до края на промо цените на пакетите ни за 2018-та година. Истината е, че продажбите вървят с пълна пара и е възможно и да обявим малко по-рано край заради запълване на капацитета ни.

Затова, ако се колебаете дали да вземете сега своя пакет или в края на месеца, има защо да го направите сега. Не само ще получите своя бонус за 2018-та по-скоро, но и ще сте сигурни, че сте уловили промо цените ни.

В момента килограм сто процента чисти, розови и едри червени домати са на цена малко над 2 лв. - цена, която трудно може да намерите някъде в София.

А като добавим и безплатната доставка до адреса ви, сметката излиза повече от добре.

Е, какво чакате?

Полезни съвети

Магическа рецепта с тиквички от Хермина Емирян

Тъй като в момента доставяме най-вкусните тиквички до нашите клиенти, редно е и да споделим малко обратна връзка. Един от най-изявените ни кулинари е Хермина Емирян, която ни сподели своята магия за правене на вкусни тиквички.  Както казва Хермина: "Рецептата е много проста!" 1. Тиквичките се нарязват на тънко и се нареждат в тава на един ред върху хартия за печене.&nbs...

Свирчовината стигна и до кралската сватба във Великобритания

Нашият любим сок от бъз, който в момента разнасяме до клиентите ни, успя да достигне под формата на вкусова комбинация не къде да е, а в Кралския двор на Великобритания!  Поводът е изключителен - сватбата на принц Хар...