100% собствено, органично произвдоство

Доставки по куриер за цялата страна

Елате и сами наберете зеленчуците

Защо да изберете нашите зеленчуци

Поръчай, опитай и плати след това!

Ние от Zelka.bg продаваме супер качествени сезонни зеленчуци и плодове, собствено производство - но само онлайн. Знаем колко рисковано е да си поръчаш храна по интернет - не можеш да я опиташ, не можеш дори да я видиш, а и в момента на покупката, вероятно още зеленчуците не са пораснали. На практика, ние се ангажираме да произвеждаме за вас нещо в дълъг пероид от време, а вие трябва да го предплатите.

Даваме си сметка колко е трудно подобно решение. Затова ние го правим лесно. Как? Като ви даваме възможност безплатно да опитате от продукцията ни, да се уверите и едва след това да решите искате или не от нашите зеленчуци.

Нека ви разкажем как точно се случва това... 

Първо, научавате за нас от приятел или по интернет и се интересувате от нашите пакети със зеленчуци и искате да пробвате. Но не сте сигурни какво ще ви доставим и ще си струва ли парите. Ние знаем, че ще си струва, но трябва и вие да се уверите. 

Затова правим следното - харесвате си пакет от сайта ни или си правите такъв по ваш вкус. След което ни изпращате заявка - пак през сайта, а може по мейл ([email protected]) или телефон (0877566446). 

После ние ви включваме в доставките си и правим една доставка на актуални към момента зеленчуци от избрания пакет, без да се налага да заплащате за това. Казваме актуални към момента зеленчуци, защото доставяме само сезонни неща.

Ако това, което сме ви донесли ви удовлетворява като качество и искате да сте наш клиент, трябва преди втората доставка да заплатите стойността на поръчания от вас пакет или поне половината от стойността. Ако пък прецените, че зеленчуците не ви харесват, свободни сте да се откажете и не дължите нищо за въпросната първа доставка. Тя ще бъде комплимент от нас.

Толкова е просто :)

Приятелите ни често се чудят, как така ни се получава. Защото българинът е силно консервативен, той обича да види зеленчуците, да ги пипне, да се пазари с продавачката и разбира се, да се натовари като магаре с три торби зарзават към вкъщи. Той дрехи не си купува онлайн, какво остава за храна...

Напук на стереотипите обаче, ние вярваме, че съвременният българин притежава комбинация от две важни качества - от една страна той вече е достатъчно технологично напреднал, за да рискува повече с покупките онлайн, особено когато му се предлага стока по честен и ясен начин.

От друга страна, съвременният градски българин много добре познава и цени вкуса на истинската, качествена храна. Онази, с която е израснал, без значение дали това се е случило в София или в провинцията. Тази храна обаче, която днес или липсва в големите вериги магазини, или малки бутикови магазини продават на баснословни цени.

И ние знаем, че всеки разумен човек, когато му предложиш страхотно качество, супер конкурентна цена, безплатна доставка до дома и коректно отношение, най-малко ще се замисли сериозно дали да не се довери и да рискува. 

А колкото и да е нескромно, ние познаваме качеството на продукцията си, защото първо започнахме да я произвеждаме за нашите семейства и децата ни. Знаем вкуса на доматите, чушките и краставиците. Знаем какви страхотни салати стават с нашите марули. Знаем божествените крем супи, които може да направите от картофите и морковите ни. Знаем вкуса на пълнените ни патладжани. Знаем вкуса на ябълките, които и децата обичат :) 

И затова сме 100% уверени, че всеки, който реши да опита от зеленчуците и плодовете ни ще повтори.

За нас, възможността да предложим практически безплатна първа доставка е кредит на доверие, който нашите клиенти заслужават. Точно така, както те ни дават кредит на доверие, поръчвайки си плодове и зеленчуци онлайн. 

Полезни съвети

За ползите от консумацията на хрян

Вие хапвате ли често хрян? Ползвате ли го като подправка към различни ястия? Или ви плаши пиперливия му вкус? Както всяко нещо с по-различен вкус, хрянът е едно от супер полезните растения, които обаче не се ползват много често. Ако сте от хората, които не използват хрян в кухнята си, смятаме да ви разкажем за какво е полезен и в края на статията да променим мнението ви за него....

Съкровищата на зимната кухня – кисело зеле

Какво би била Коледа без сарми, какво би била зимата без кисело зеле! В българската кулинарна традиция има няколко устойчиви мотива и киселото зеле е един от тях. Малко са семействата, които не приготвят домашно такова и едва ли има кухня, в която поне веднъж зимно време да не се сготви кисело зеле със свинско или да се направят сарми със зелеви ли...