100% собствено, органично произвдоство

Безплатна доставка за София

Поръчайте, опитайте и платете, ако харесате

Произведохме

Подарeте си здраве за Коледа

Коледа е времето, в което всеки се чуди какъв подарък да купи. Ние няма да ви дадем универсално решение, но ако искате да подарите на близките си хора нещо наистина ценно, ние ви предлагаме да им подарите здраве. Да, точно така - здраве.

Не става дума за лекарства, не става дума за чудотворни билки. Става дума за най-базовото в здравето (след спокойствието) - правилното хранене или по-точно, храненете с качествени продукти.

Ние истински се гордеем с продукцията. Толкова сме сигурни в нейните безспорни качества, че си позволихме да направим кампания, в която раздадохме безплатно подаръчни кошници. И от всички над 250 раздадени кошници, ние не получихме нито един лош обратен отзвук. 

Затова, със същата тази увереност ви предлагаме да подарите на семейството си от нашите зеленчуци, защото знаем, че близките ви и вие заслужавате да се храните качествено. 

А за ваше удобство, ние ще ви носим всичко до вратата, напълно безплатно. 

Коледа е, стават чудеса. Но най-хубавите чудеса ние сбъдваме сами с нашите правилни решения. 

Полезни съвети

Най-вкусната крем супа от картофи и моркови

 Едно от най-лесните неща, които обичаме да приготвяме за обяд през лятото е крем супа от картофи и моркови. На нас ни е лесно (а може и на вас да ви е), защото ползваме само истински зеленчуци от градината ни. И гаранцията за успеха е 100%!...

Вижте защо биволското мляко е най-полезното мляко

Напоследък дотолкова сме свикнали с кравето мляко, че рядко се замисляме за изобилието от други видове млека, които могат да се намерят. Истината е, че всяко от животинските млека има своите ползи за организма и си заслужава да се консумира. Има обаче един безпрецедентен фаворит сред млеката и това е биволското мляко. Защо обаче то е толкова полезно? Неговите ползи започват...