100% собствено, органично произвдоство

Безплатна доставка за София

Поръчайте, опитайте и платете, ако харесате

Произведохме

Подарeте си здраве за Коледа

Коледа е времето, в което всеки се чуди какъв подарък да купи. Ние няма да ви дадем универсално решение, но ако искате да подарите на близките си хора нещо наистина ценно, ние ви предлагаме да им подарите здраве. Да, точно така - здраве.

Не става дума за лекарства, не става дума за чудотворни билки. Става дума за най-базовото в здравето (след спокойствието) - правилното хранене или по-точно, храненете с качествени продукти.

Ние истински се гордеем с продукцията. Толкова сме сигурни в нейните безспорни качества, че си позволихме да направим кампания, в която раздадохме безплатно подаръчни кошници. И от всички над 250 раздадени кошници, ние не получихме нито един лош обратен отзвук. 

Затова, със същата тази увереност ви предлагаме да подарите на семейството си от нашите зеленчуци, защото знаем, че близките ви и вие заслужавате да се храните качествено. 

А за ваше удобство, ние ще ви носим всичко до вратата, напълно безплатно. 

Коледа е, стават чудеса. Но най-хубавите чудеса ние сбъдваме сами с нашите правилни решения. 

Полезни съвети

Магическа рецепта с тиквички от Хермина Емирян

Тъй като в момента доставяме най-вкусните тиквички до нашите клиенти, редно е и да споделим малко обратна връзка. Един от най-изявените ни кулинари е Хермина Емирян, която ни сподели своята магия за правене на вкусни тиквички.  Както казва Хермина: "Рецептата е много проста!" 1. Тиквичките се нарязват на тънко и се нареждат в тава на един ред върху хартия за печене.&nbs...

Свирчовината стигна и до кралската сватба във Великобритания

Нашият любим сок от бъз, който в момента разнасяме до клиентите ни, успя да достигне под формата на вкусова комбинация не къде да е, а в Кралския двор на Великобритания!  Поводът е изключителен - сватбата на принц Хар...