100% собствено, органично произвдоство

Безплатна доставка за София

Поръчайте, опитайте и платете, ако харесате

Произведохме

Подарeте си здраве за Коледа

Коледа е времето, в което всеки се чуди какъв подарък да купи. Ние няма да ви дадем универсално решение, но ако искате да подарите на близките си хора нещо наистина ценно, ние ви предлагаме да им подарите здраве. Да, точно така - здраве.

Не става дума за лекарства, не става дума за чудотворни билки. Става дума за най-базовото в здравето (след спокойствието) - правилното хранене или по-точно, храненете с качествени продукти.

Ние истински се гордеем с продукцията. Толкова сме сигурни в нейните безспорни качества, че си позволихме да направим кампания, в която раздадохме безплатно подаръчни кошници. И от всички над 250 раздадени кошници, ние не получихме нито един лош обратен отзвук. 

Затова, със същата тази увереност ви предлагаме да подарите на семейството си от нашите зеленчуци, защото знаем, че близките ви и вие заслужавате да се храните качествено. 

А за ваше удобство, ние ще ви носим всичко до вратата, напълно безплатно. 

Коледа е, стават чудеса. Но най-хубавите чудеса ние сбъдваме сами с нашите правилни решения. 

Полезни съвети

Как да си направим пречистено масло Гхи – стъпка по стъпка

Маслото гхи напоследък стана доста популярен продукт и това се дължи на полезните му свойства, които са в пъти повече от тези на кравето масло. Гхи е пречистено краве масло, от което е отстранена лактозата, водата и протеините. Гхи се състои единствено и само от мазнини, които са предимно наситени. Това прави маслото гхи подходящо за готвене на високи температури. То е основната мазни...