100% собствено, органично произвдоство

Безплатна доставка за София

Поръчайте, опитайте и платете, ако харесате

Произведохме

Пакетите за 2018-та са почти готови

След проведени десетки разговори с наши клиенти, вече сме почти готови с пакетите за 2018-та и промените, които планираме да въведем в модела ни.

Няма да изневерим на пакетния принцип, който въведохме първи в България преди няколко години. Подготвяме няколко вида пакети, подходящи за различни по размер домакинства, така че да срещнем интереса на всеки.

Също така ще ви предложим и нови продукти, които тази година не присъстваха в списъка със зеленчуци и плодове.

Работим и по изграждането на дигитална система за следене на поръчките, която ще ви информира кое, кога ще получите. Така ще може да си направите спокойно план и да съобразите доставките.

И не на последно място, усъвършенстваме и методите на отглеждане на зеленчуците, така че догодина да имаме още по-вкусна и все така чиста продукция.

Полезни съвети

8 супер хитри трика, които ще ви спестят нерви и време в готвенето

1. Чупете яйцата на равна повърхност, за да не остава черупка в белтъка Никога не чупете яйцата в ръб, защото така шансът част от кората да остане в белтъка и после да губите време да го вадите е много голям, а може и изобщо...

Изпитано от Zelka.bg - чушки бюрек с копър

Знаем, че пиперът ни е по-вкусен от конвенционално произведения пипер, защото често си правим сравнения. А и отзивите са еднозначни.  Затова днес ще ви споделим една интересна рецепта, в която може да го използвате, ако ви омръзнат печените чушки :)...