100% собствено, органично произвдоство

Безплатна доставка за София

Поръчайте, опитайте и платете, ако харесате

Произведохме

Пакетите за 2018-та са почти готови

След проведени десетки разговори с наши клиенти, вече сме почти готови с пакетите за 2018-та и промените, които планираме да въведем в модела ни.

Няма да изневерим на пакетния принцип, който въведохме първи в България преди няколко години. Подготвяме няколко вида пакети, подходящи за различни по размер домакинства, така че да срещнем интереса на всеки.

Също така ще ви предложим и нови продукти, които тази година не присъстваха в списъка със зеленчуци и плодове.

Работим и по изграждането на дигитална система за следене на поръчките, която ще ви информира кое, кога ще получите. Така ще може да си направите спокойно план и да съобразите доставките.

И не на последно място, усъвършенстваме и методите на отглеждане на зеленчуците, така че догодина да имаме още по-вкусна и все така чиста продукция.

Полезни съвети

Лесно, бързо и ефектно - пълнени домати (от нашите)

Една от любимите ни летни рецепти е пълнени домати - винаги са вкусни, особено когато доматите ти са истински. Как да ги приготвите - лесно и бързо е. Първо трябва да нарежете лука, месото и гъбите. Колкото по-ситно, толкова по-добре. Запържете ги добре, а междувременно започват да режете доматите така, че отгоре да остане капаче. Вътрешността издълбавате, след което поръсвате с малко сол и пре...