100% собствено, органично произвдоство

Безплатна доставка за София

Поръчайте, опитайте и платете, ако харесате

Произведохме

Пакетите за 2018-та са почти готови

След проведени десетки разговори с наши клиенти, вече сме почти готови с пакетите за 2018-та и промените, които планираме да въведем в модела ни.

Няма да изневерим на пакетния принцип, който въведохме първи в България преди няколко години. Подготвяме няколко вида пакети, подходящи за различни по размер домакинства, така че да срещнем интереса на всеки.

Също така ще ви предложим и нови продукти, които тази година не присъстваха в списъка със зеленчуци и плодове.

Работим и по изграждането на дигитална система за следене на поръчките, която ще ви информира кое, кога ще получите. Така ще може да си направите спокойно план и да съобразите доставките.

И не на последно място, усъвършенстваме и методите на отглеждане на зеленчуците, така че догодина да имаме още по-вкусна и все така чиста продукция.

Полезни съвети

Магическа рецепта с тиквички от Хермина Емирян

Тъй като в момента доставяме най-вкусните тиквички до нашите клиенти, редно е и да споделим малко обратна връзка. Един от най-изявените ни кулинари е Хермина Емирян, която ни сподели своята магия за правене на вкусни тиквички.  Както казва Хермина: "Рецептата е много проста!" 1. Тиквичките се нарязват на тънко и се нареждат в тава на един ред върху хартия за печене.&nbs...

Свирчовината стигна и до кралската сватба във Великобритания

Нашият любим сок от бъз, който в момента разнасяме до клиентите ни, успя да достигне под формата на вкусова комбинация не къде да е, а в Кралския двор на Великобритания!  Поводът е изключителен - сватбата на принц Хар...