100% собствено, органично произвдоство

Безплатна доставка за София

Поръчайте, опитайте и платете, ако харесате

Защо да изберете нашите зеленчуци

Очаквайте новости в Зелка.бг през 2018

Сезон 2017 вече е към края си и екипът на Zelka.bg работи сериозно по новостите за следващата година. Те ще бъдат доста и ще засегнат както пакетите, така и начина на комуникация с клиентите ни.

От една страна работим по новите пакети за 2018-та, които ще са още по-разнообразни и по-всеобхватни. Гарантираме ви, че ценово предложението ни ще бъде изключително конкурентно на био магазините в София, а безплатната доставка до дома е екстра, от която няма да ви лишим.

Ще пуснем обаче не повече от 300 нови пакета, тъй като предварителните разговори с настоящите ни клиенти недвусмислено ни показаха, че почти всички ще подновят договорите си за следващата година и това ни оставя малко поле за приемане на нови клиенти. Все пак - качеството е преди всичко.

Една от новостите, които планираме за догодина е дигитализиране на процеса не само на пазаруване, но и на последващото обслужване. Предвиждаме всеки клиент да има достъп до собствен профил в сайта ни, през който да може да следи наличностите по пакета си, историята на доставките, както и други, много полезни опции.

Освен това работим и по разширяване на продуктовата гама. Освен традиционните зеленчуци през 2018-та година ще включим повече плодове. А за любителите на млечните продукти ще има специални изненади!

Искаме да отговорим и на още едно запитване, което получаваме често - няма да пускаме нови пакети за края на 2017-та, защото просто няма да имаме капацитет да ги изпълним. Най-важно за нас е да обслужим качествено настоящите си клиенти, а с наближаващите дъждове започват големите предизвикателства в градината. 

Следете ни онлайн, както тук в сайта, така и във фейсбук, защото през ноември ще сме готови с новите предложения за вас. А те ще бъдат в ограничено количество и ще си струват всяка стотинка!

Полезни съвети

Магическа рецепта с тиквички от Хермина Емирян

Тъй като в момента доставяме най-вкусните тиквички до нашите клиенти, редно е и да споделим малко обратна връзка. Един от най-изявените ни кулинари е Хермина Емирян, която ни сподели своята магия за правене на вкусни тиквички.  Както казва Хермина: "Рецептата е много проста!" 1. Тиквичките се нарязват на тънко и се нареждат в тава на един ред върху хартия за печене.&nbs...

Свирчовината стигна и до кралската сватба във Великобритания

Нашият любим сок от бъз, който в момента разнасяме до клиентите ни, успя да достигне под формата на вкусова комбинация не къде да е, а в Кралския двор на Великобритания!  Поводът е изключителен - сватбата на принц Хар...