100% собствено, органично произвдоство

Безплатна доставка за София

Поръчайте, опитайте и платете, ако харесате

Полезни съвети

Най-лесният начин да обелим мит картоф + снимки

Не, не се шегуваме, сега ще революционализираме кулинарните ви умения! Освен ако, разбира се, вече не знаете за този трик. Как най-бързо и лесно да обелим мит картоф?

Първо, преди да го сложим да се вари, взимаме нож и правим един прорез по целия диаметър на картофа в средата. Както на снимката:

После слагате картофа да се вари с обелката. Това всъщност е не само от практична полза за нашия съвет, но ще има и допълнителен бонус - варенето на картофите с обелката засилва вкуса им!

След като картофите са сварят, изваждате, охлаждате (може с малко хладка вода) и буквално хващате едната половина и я издърпвате, както на снимката:

След това правите същото с другата половина и ако сте го изпълнили вярно, за две секунди ще имате перфектно обелен мит картоф, като този:

Полезни съвети

Магическа рецепта с тиквички от Хермина Емирян

Тъй като в момента доставяме най-вкусните тиквички до нашите клиенти, редно е и да споделим малко обратна връзка. Един от най-изявените ни кулинари е Хермина Емирян, която ни сподели своята магия за правене на вкусни тиквички.  Както казва Хермина: "Рецептата е много проста!" 1. Тиквичките се нарязват на тънко и се нареждат в тава на един ред върху хартия за печене.&nbs...

Свирчовината стигна и до кралската сватба във Великобритания

Нашият любим сок от бъз, който в момента разнасяме до клиентите ни, успя да достигне под формата на вкусова комбинация не къде да е, а в Кралския двор на Великобритания!  Поводът е изключителен - сватбата на принц Хар...