100% собствено, органично произвдоство

Безплатна доставка за София

Поръчайте, опитайте и платете, ако харесате

Полезни съвети

Любимо: Печени домати със сирене

Тъй като вече твърдо сме в сезона на доматите и получаваме все повече и повече комплименти за тях, нека ви предложим и една супер простичка и много вкусна рецепта за тях.

Да, на салата са прекрасни, във всякакъв вид. Но пробвайте ги и печени със сирене. Няма да съжалявате.

Как се приготвят? Лесно:

1. Използвайте големи, месести домати (почти всички наши вършат чудесна работа).
2. Измивате, нарязвате на дебели ленти. Слагате ги в тава, намазана леко със зехтин за готвене. Поръсвате ги с още мъничко зехтин отгоре, слагате щипка морска сол и покривате с хартия за печене.
3. Слагате тавата във вече загрята на 200 градуса фурна и така печете 15 минути. след това изключвате фурната и ги оставяте за още 10-на минути вътре.
4. Вземете една широка чиния и поставете запечените домати в нея. Поръсвате с натрошено сирене (за предпочитане домашно). Използвайте мента и магданоз за допълнително овкусяване.
5. Ако сте позабравили доматите във фурната и са е изсушили твърде много, може да поръсите с още малко зехтин.

Това е! Рецепта за половин час, а всички у дома ще останат доволни :)

Полезни съвети

Защо органичната продукция е по-нетрайна и как да променим това

Ако сте наш клиент или просто често пазарувате био зеленчуци и плодове, то тогава сте забелязали, че някои от тях започват да се развалят по-бързо в сравнение с конвенционално произведените им еквиваленти, които може да си купите от големите вериги магазини или повече квартални магазини за зеленчуци. Това не трябва да ви притеснява, защото е нормално. Не е удобно, никой не оби...

Как да съхраним сушените си подправки

 Вече направихме доставка на сушените подправки от пакетите на нашите клиенти и на тях им предстои една ароматна зима. Ние успяхме да ги снабдим с млян червен пипер, чубрица, джоджен, босилек и копър. Все любими вкусове от летния сезон. И...