100% собствено, органично произвдоство

Доставки по куриер за цялата страна

Елате и сами наберете зеленчуците

Полезни съвети

Лесна яйчена салата, заместваща вечеря

През февруари винаги се чувстваме една идея по-тежки, защото декемврийските и януарските празници са ни се отразили с поне 1-2 килограма. Ако сте решили да се отървете от излишните килограми, предлагаме ви да замените обилните вечери с леки салати, които са богати на полезни мазнини и са с малко калории, така че хем да приемате по-малко калории, хем да не изтормозвате организма си с глад.

Продукти за 1 порция:

2 сварени яйца

½ авокадо

½ глава червен лук

1 чушка

1 морков

Сол и пипер на вкус


 

Начин на приготвяне:

Сварете добре яйцата, обелете ги и нарежете на ситно. Нарежете на ситно авокадото, чушката и лука, настържете моркова. Смесете всичко в купа, овкусете с подправки по избор и разбъркайте добре.

Порция от тази салата съдържа само 330 калории, като повечето от тях са от полезни мазнини, затова е чудесна алтернатива на вечерята или обяда.


 

Полезни съвети

За ползите от консумацията на хрян

Вие хапвате ли често хрян? Ползвате ли го като подправка към различни ястия? Или ви плаши пиперливия му вкус? Както всяко нещо с по-различен вкус, хрянът е едно от супер полезните растения, които обаче не се ползват много често. Ако сте от хората, които не използват хрян в кухнята си, смятаме да ви разкажем за какво е полезен и в края на статията да променим мнението ви за него....

Съкровищата на зимната кухня – кисело зеле

Какво би била Коледа без сарми, какво би била зимата без кисело зеле! В българската кулинарна традиция има няколко устойчиви мотива и киселото зеле е един от тях. Малко са семействата, които не приготвят домашно такова и едва ли има кухня, в която поне веднъж зимно време да не се сготви кисело зеле със свинско или да се направят сарми със зелеви ли...