100% собствено, органично произвдоство

Безплатна доставка за София

Поръчайте, опитайте и платете, ако харесате

Произведохме

Какво подобрихме през 2017-та

Всяка година се опитваме да добавяме по нещо в работата ни, което да разнообразява продукцията ни и да прави вас, нашите клиенти, по-доволни.

През 2017-та значително увеличихме разнообразието от предлагани зеленчуци и плодове спрамо 2016-та. Отново заложихме на традиционните за българската кухня продукти, но в по-широк обхват.

Вече в асортимента ни имаме зрял и зелен боб, бамя, царевица, повече подправки - пресни и сушени. Предложихме вкусни и свежи зелени салати, пресен лук, чесън и репички. Тези така ароматни репички.

Но безспорно един от големите плюсове бе възможността да се поръчват допълнително сезонни продукти. Така например имахме една седмица отделена за доставки само на кайсии, непръскани и гледани на наши дръвчета.

Умишлено натъртваме на "наши" дръвчета, защото за нас е важно всичко, абсолютно всичко, което ви предлагаме, да е произведено от нас. Защото само така имаме 100% контрол върху качеството и когато ви уверяваме, че децата ви могат спокойно да се хранят с нашите продукти - правим го с чиста съвест и уверено. Защото ние храним нашите деца със същите неща.

Освен кайсиите, успяхме да изпълним поръчки за допълни количества царевица. Направихме и майски изненади с един позабравен, но много вкусен (особено на супа) български зеленчук - бакла. Имахме клиенти, които никога не го бяха опитвали и в това няма нищо странно, но вярваме, останаха доволни.

Догодина планираме още новости, които ще са както по отношение на разнооразието от продукция, така и в дигиталното управление на поръчките и доставките, с което ще създадем за нашите клиенти несравнимо по-удобен механизъм да получават нещата си.

Полезни съвети

Магическа рецепта с тиквички от Хермина Емирян

Тъй като в момента доставяме най-вкусните тиквички до нашите клиенти, редно е и да споделим малко обратна връзка. Един от най-изявените ни кулинари е Хермина Емирян, която ни сподели своята магия за правене на вкусни тиквички.  Както казва Хермина: "Рецептата е много проста!" 1. Тиквичките се нарязват на тънко и се нареждат в тава на един ред върху хартия за печене.&nbs...

Свирчовината стигна и до кралската сватба във Великобритания

Нашият любим сок от бъз, който в момента разнасяме до клиентите ни, успя да достигне под формата на вкусова комбинация не къде да е, а в Кралския двор на Великобритания!  Поводът е изключителен - сватбата на принц Хар...