100% собствено, органично произвдоство

Безплатна доставка за София

Поръчайте, опитайте и платете, ако харесате

Произведохме

Какво подобрихме през 2017-та

Всяка година се опитваме да добавяме по нещо в работата ни, което да разнообразява продукцията ни и да прави вас, нашите клиенти, по-доволни.

През 2017-та значително увеличихме разнообразието от предлагани зеленчуци и плодове спрамо 2016-та. Отново заложихме на традиционните за българската кухня продукти, но в по-широк обхват.

Вече в асортимента ни имаме зрял и зелен боб, бамя, царевица, повече подправки - пресни и сушени. Предложихме вкусни и свежи зелени салати, пресен лук, чесън и репички. Тези така ароматни репички.

Но безспорно един от големите плюсове бе възможността да се поръчват допълнително сезонни продукти. Така например имахме една седмица отделена за доставки само на кайсии, непръскани и гледани на наши дръвчета.

Умишлено натъртваме на "наши" дръвчета, защото за нас е важно всичко, абсолютно всичко, което ви предлагаме, да е произведено от нас. Защото само така имаме 100% контрол върху качеството и когато ви уверяваме, че децата ви могат спокойно да се хранят с нашите продукти - правим го с чиста съвест и уверено. Защото ние храним нашите деца със същите неща.

Освен кайсиите, успяхме да изпълним поръчки за допълни количества царевица. Направихме и майски изненади с един позабравен, но много вкусен (особено на супа) български зеленчук - бакла. Имахме клиенти, които никога не го бяха опитвали и в това няма нищо странно, но вярваме, останаха доволни.

Догодина планираме още новости, които ще са както по отношение на разнооразието от продукция, така и в дигиталното управление на поръчките и доставките, с което ще създадем за нашите клиенти несравнимо по-удобен механизъм да получават нещата си.

Полезни съвети

8 супер хитри трика, които ще ви спестят нерви и време в готвенето

1. Чупете яйцата на равна повърхност, за да не остава черупка в белтъка Никога не чупете яйцата в ръб, защото така шансът част от кората да остане в белтъка и после да губите време да го вадите е много голям, а може и изобщо...

Изпитано от Zelka.bg - чушки бюрек с копър

Знаем, че пиперът ни е по-вкусен от конвенционално произведения пипер, защото често си правим сравнения. А и отзивите са еднозначни.  Затова днес ще ви споделим една интересна рецепта, в която може да го използвате, ако ви омръзнат печените чушки :)...