100% собствено, органично произвдоство

Безплатна доставка за София

Поръчайте, опитайте и платете, ако харесате

Произведохме

Истински зеленчуци за под 60 лв. на месец

Кампанията ни с промо цените приключи, но това не означава, че спираме да продаваме зеленчуци. Напротив, все още имате възможност до 1 април да си заявите един пакет и да ви навестяваме редовно до края на октомври месец.

Само за 60 лв. на месец може да получавате такива зеленчуци и плодове, каквито си изберете от конфигуратора. Единственото условие е заявката ви да е на стойност не по-малко от 400 лв., платими накуп или на части.

Ние ще разпределим заявените от вас количества в равномерни доставки, които са абсолютно безплатни.

Така, като разделите парите на времето, през което ще имате истински, сезонни зеленчуци и плодове, всъщност се получава сума дори по-малка от 60 лв. на месец.

 

 

Полезни съвети

Най-вкусната крем супа от картофи и моркови

 Едно от най-лесните неща, които обичаме да приготвяме за обяд през лятото е крем супа от картофи и моркови. На нас ни е лесно (а може и на вас да ви е), защото ползваме само истински зеленчуци от градината ни. И гаранцията за успеха е 100%!...

Вижте защо биволското мляко е най-полезното мляко

Напоследък дотолкова сме свикнали с кравето мляко, че рядко се замисляме за изобилието от други видове млека, които могат да се намерят. Истината е, че всяко от животинските млека има своите ползи за организма и си заслужава да се консумира. Има обаче един безпрецедентен фаворит сред млеката и това е биволското мляко. Защо обаче то е толкова полезно? Неговите ползи започват...