100% собствено, органично произвдоство

Безплатна доставка за София

Поръчайте, опитайте и платете, ако харесате

Произведохме

Истински зеленчуци за под 60 лв. на месец

Кампанията ни с промо цените приключи, но това не означава, че спираме да продаваме зеленчуци. Напротив, все още имате възможност до 1 април да си заявите един пакет и да ви навестяваме редовно до края на октомври месец.

Само за 60 лв. на месец може да получавате такива зеленчуци и плодове, каквито си изберете от конфигуратора. Единственото условие е заявката ви да е на стойност не по-малко от 400 лв., платими накуп или на части.

Ние ще разпределим заявените от вас количества в равномерни доставки, които са абсолютно безплатни.

Така, като разделите парите на времето, през което ще имате истински, сезонни зеленчуци и плодове, всъщност се получава сума дори по-малка от 60 лв. на месец.

 

 

Полезни съвети

Магическа рецепта с тиквички от Хермина Емирян

Тъй като в момента доставяме най-вкусните тиквички до нашите клиенти, редно е и да споделим малко обратна връзка. Един от най-изявените ни кулинари е Хермина Емирян, която ни сподели своята магия за правене на вкусни тиквички.  Както казва Хермина: "Рецептата е много проста!" 1. Тиквичките се нарязват на тънко и се нареждат в тава на един ред върху хартия за печене.&nbs...

Свирчовината стигна и до кралската сватба във Великобритания

Нашият любим сок от бъз, който в момента разнасяме до клиентите ни, успя да достигне под формата на вкусова комбинация не къде да е, а в Кралския двор на Великобритания!  Поводът е изключителен - сватбата на принц Хар...