100% собствено, органично произвдоство

Безплатна доставка за София

Поръчайте, опитайте и платете, ако харесате

Произведохме

Истински зеленчуци за под 60 лв. на месец

Кампанията ни с промо цените приключи, но това не означава, че спираме да продаваме зеленчуци. Напротив, все още имате възможност до 1 април да си заявите един пакет и да ви навестяваме редовно до края на октомври месец.

Само за 60 лв. на месец може да получавате такива зеленчуци и плодове, каквито си изберете от конфигуратора. Единственото условие е заявката ви да е на стойност не по-малко от 400 лв., платими накуп или на части.

Ние ще разпределим заявените от вас количества в равномерни доставки, които са абсолютно безплатни.

Така, като разделите парите на времето, през което ще имате истински, сезонни зеленчуци и плодове, всъщност се получава сума дори по-малка от 60 лв. на месец.

 

 

Полезни съвети

Свирчовината стигна и до кралската сватба във Великобритания

Нашият любим сок от бъз, който в момента разнасяме до клиентите ни, успя да достигне под формата на вкусова комбинация не къде да е, а в Кралския двор на Великобритания!  Поводът е изключителен - сватбата на принц Хар...

Гратен с картофи и чедър

Гратенът, или както още е известен у нас – огретенът, е страхотно ястие, което има множество вариации за приготвяне. Днес ви предлагаме една бърза и лесна рецепта, подходяща както за обяд, така и за гарнитура към основно. Необходими продукти за 6 порции: 1 кг картофи 1 скилидка чесън 300 г готварска сметана...