100% собствено, органично произвдоство

Доставки по куриер за цялата страна

Елате и сами наберете зеленчуците

Произведохме

График на доставките за 2018-та

За да бъде максимално удобно, предлагаме ясен график на доставките за 2018-та година, за всеки отделен продукт:
 

Продукт Период на доставка
   
маруля / салата 10 април - 31 май 2018
зелен лук (пресен лук) 10 април - 31 май 2018
зелен чесън (пресен чесън) 10 април - 31 май 2018
репички 01 май – 31 май 2018
сок от бъз (свирчовина) 10 май-31 май 2018
тиквички 01 юни – 30 юли 2018
краставици ранни – дълги 25 май - 20 юни 2018
краставици (дълги, корнишони) - 6 сорта 15 юни – 15 септември 2018
домати ранни 15 юни - 15 юли 2018
домати (розови, червени, чери) - 9 сорта 20 юли - 30 септември 2018
чушки / пипер 20 юли - 30 септември 2018
полулюти чушки (чорбаджийски) 20 юли – 30 септември 2018
люти чушлета 20 юли – 30 септември 2018
патладжан 20 юли - 30 септември 2018
бамя 20 юли - 30 септември 2018
зрял боб 20 септември - 10 октомври 2018
моркови 20 август - 30 септември 2018
пресни подправки: магданоз, чубрица,
босилек, копър
10 юни - 10 октомври 2018
червен пипер (за готвене) 20 септември - 10 октомври 2018
сушени подправки (чубрица, босилек, копър,
джоджен)
20 септември - 10 октомври 2018
пресни картофи 20 юни - 10 юли 2018
ябълки 01 септември - 10 октомври 2018
десертно грозде 20 септември - 10 октомври 2018


*Графикът за отделни продукти може да бъде променен при сериозни, непредвидени и неблагоприятни метеорологични обстоятелства (град, слана и др.).

Полезни съвети

За ползите от консумацията на хрян

Вие хапвате ли често хрян? Ползвате ли го като подправка към различни ястия? Или ви плаши пиперливия му вкус? Както всяко нещо с по-различен вкус, хрянът е едно от супер полезните растения, които обаче не се ползват много често. Ако сте от хората, които не използват хрян в кухнята си, смятаме да ви разкажем за какво е полезен и в края на статията да променим мнението ви за него....

Съкровищата на зимната кухня – кисело зеле

Какво би била Коледа без сарми, какво би била зимата без кисело зеле! В българската кулинарна традиция има няколко устойчиви мотива и киселото зеле е един от тях. Малко са семействата, които не приготвят домашно такова и едва ли има кухня, в която поне веднъж зимно време да не се сготви кисело зеле със свинско или да се направят сарми със зелеви ли...