100% собствено, органично произвдоство

Безплатна доставка за София

Поръчайте, опитайте и платете, ако харесате

Защо да изберете нашите зеленчуци

Елате и сами си наберете от градината ни!

Много, много често ни се налага да обясняваме как така нашите зеленчуци и плодове са толкова качествени. Ама наистина ли ги гледаме без химия? Наистина ли не торим с химически торове? Наистина ли не използваме пестициди? 

Разбираме недоверието у потребителите - то с дължи на дълги години лоши практики, особено от големите търговци, които в стремежа си за по-големи печалби са готови на всичко, само и само да продадат стоката си. А и когато един домат трябва да може да издържи една седмица в магазина, в идеално състояние, искаш или не използваш химия.

Ние не използваме и това е видно от всички продукти, които носим. Знаем, че всеки, който е опитал, няма съмнение в това, просто защото вкусът и видът им са категорично доказателство в наша полза.

Но имаме и едно още по-силно доказателство - ние даваме свободата на нашите клиенти да дойдат в градината ни, да се разходат, да берат и опитват. Да видят от първо лице единствено число как точно се случва всичко.

Единственото, което е нужно да направят, е да ни се обадят и да ни предупредят :) А ние с удоволствие ще ги посрещнем и разходим.

Не са много фермите, които ще отворят вратите си за своите клиенти. Всеки предпочита или липсата на контакт или такъв извън мястото за производство. Е, ние нямаме от какво да се страхуваме. Защото ние също се храним със зеленчуците, които произвеждаме. Казано иначе - правим ги като за нас си! :)

Полезни съвети

Zelka.bg съветва - как се съхранява целина

Целината е много масов продукт в България и има своите доказани полезни качества. Но както с повечето продукти, понякога при готвене остават количества, които са проблеми за съхранение. И в доста от тези случаи се стига до разваляне и съответно изхвър...

Честит Никулден!

На всички празнуващи днес - моряци, търговци, банкери и именици - честито! На всички, които обичат риба и за днес са се подготвили, също Честит Никулден! За нас това е любим момент от годината, защото имаме именици и знаем...