100% собствено, органично произвдоство

Безплатна доставка за София

Поръчайте, опитайте и платете, ако харесате

Защо да изберете нашите зеленчуци

Елате и сами си наберете от градината ни!

Много, много често ни се налага да обясняваме как така нашите зеленчуци и плодове са толкова качествени. Ама наистина ли ги гледаме без химия? Наистина ли не торим с химически торове? Наистина ли не използваме пестициди? 

Разбираме недоверието у потребителите - то с дължи на дълги години лоши практики, особено от големите търговци, които в стремежа си за по-големи печалби са готови на всичко, само и само да продадат стоката си. А и когато един домат трябва да може да издържи една седмица в магазина, в идеално състояние, искаш или не използваш химия.

Ние не използваме и това е видно от всички продукти, които носим. Знаем, че всеки, който е опитал, няма съмнение в това, просто защото вкусът и видът им са категорично доказателство в наша полза.

Но имаме и едно още по-силно доказателство - ние даваме свободата на нашите клиенти да дойдат в градината ни, да се разходат, да берат и опитват. Да видят от първо лице единствено число как точно се случва всичко.

Единственото, което е нужно да направят, е да ни се обадят и да ни предупредят :) А ние с удоволствие ще ги посрещнем и разходим.

Не са много фермите, които ще отворят вратите си за своите клиенти. Всеки предпочита или липсата на контакт или такъв извън мястото за производство. Е, ние нямаме от какво да се страхуваме. Защото ние също се храним със зеленчуците, които произвеждаме. Казано иначе - правим ги като за нас си! :)

Полезни съвети

Магическа рецепта с тиквички от Хермина Емирян

Тъй като в момента доставяме най-вкусните тиквички до нашите клиенти, редно е и да споделим малко обратна връзка. Един от най-изявените ни кулинари е Хермина Емирян, която ни сподели своята магия за правене на вкусни тиквички.  Както казва Хермина: "Рецептата е много проста!" 1. Тиквичките се нарязват на тънко и се нареждат в тава на един ред върху хартия за печене.&nbs...

Свирчовината стигна и до кралската сватба във Великобритания

Нашият любим сок от бъз, който в момента разнасяме до клиентите ни, успя да достигне под формата на вкусова комбинация не къде да е, а в Кралския двор на Великобритания!  Поводът е изключителен - сватбата на принц Хар...