100% собствено, органично произвдоство

Безплатна доставка за София

Поръчайте, опитайте и платете, ако харесате

Защо да изберете нашите зеленчуци

Елате и сами си наберете от градината ни!

Много, много често ни се налага да обясняваме как така нашите зеленчуци и плодове са толкова качествени. Ама наистина ли ги гледаме без химия? Наистина ли не торим с химически торове? Наистина ли не използваме пестициди? 

Разбираме недоверието у потребителите - то с дължи на дълги години лоши практики, особено от големите търговци, които в стремежа си за по-големи печалби са готови на всичко, само и само да продадат стоката си. А и когато един домат трябва да може да издържи една седмица в магазина, в идеално състояние, искаш или не използваш химия.

Ние не използваме и това е видно от всички продукти, които носим. Знаем, че всеки, който е опитал, няма съмнение в това, просто защото вкусът и видът им са категорично доказателство в наша полза.

Но имаме и едно още по-силно доказателство - ние даваме свободата на нашите клиенти да дойдат в градината ни, да се разходат, да берат и опитват. Да видят от първо лице единствено число как точно се случва всичко.

Единственото, което е нужно да направят, е да ни се обадят и да ни предупредят :) А ние с удоволствие ще ги посрещнем и разходим.

Не са много фермите, които ще отворят вратите си за своите клиенти. Всеки предпочита или липсата на контакт или такъв извън мястото за производство. Е, ние нямаме от какво да се страхуваме. Защото ние също се храним със зеленчуците, които произвеждаме. Казано иначе - правим ги като за нас си! :)

Полезни съвети

Любимо: Печени домати със сирене

Тъй като вече твърдо сме в сезона на доматите и получаваме все повече и повече комплименти за тях, нека ви предложим и една супер простичка и много вкусна рецепта за тях. Да, на салата са прекрасни, във всякакъв вид...

Кривото е перфектно! Или защо нашите зеленчуци са по-добри

Всички наши клиенти знаят, че зеленчуците, които им караме, са далеч от съвършените овални форми. Тиквичките са малки, големи, по-дълги или по-тумбести. Същото е и с краставиците, а доматите понякога са набраздени като с норвежки фиорди. Изобщо, като ги подредите на една м...