100% собствено, органично произвдоство

Безплатна доставка за София

Поръчайте, опитайте и платете, ако харесате

Защо да изберете нашите зеленчуци

Елате и сами си наберете от градината ни!

Много, много често ни се налага да обясняваме как така нашите зеленчуци и плодове са толкова качествени. Ама наистина ли ги гледаме без химия? Наистина ли не торим с химически торове? Наистина ли не използваме пестициди? 

Разбираме недоверието у потребителите - то с дължи на дълги години лоши практики, особено от големите търговци, които в стремежа си за по-големи печалби са готови на всичко, само и само да продадат стоката си. А и когато един домат трябва да може да издържи една седмица в магазина, в идеално състояние, искаш или не използваш химия.

Ние не използваме и това е видно от всички продукти, които носим. Знаем, че всеки, който е опитал, няма съмнение в това, просто защото вкусът и видът им са категорично доказателство в наша полза.

Но имаме и едно още по-силно доказателство - ние даваме свободата на нашите клиенти да дойдат в градината ни, да се разходат, да берат и опитват. Да видят от първо лице единствено число как точно се случва всичко.

Единственото, което е нужно да направят, е да ни се обадят и да ни предупредят :) А ние с удоволствие ще ги посрещнем и разходим.

Не са много фермите, които ще отворят вратите си за своите клиенти. Всеки предпочита или липсата на контакт или такъв извън мястото за производство. Е, ние нямаме от какво да се страхуваме. Защото ние също се храним със зеленчуците, които произвеждаме. Казано иначе - правим ги като за нас си! :)

Полезни съвети

Защо органичната продукция е по-нетрайна и как да променим това

Ако сте наш клиент или просто често пазарувате био зеленчуци и плодове, то тогава сте забелязали, че някои от тях започват да се развалят по-бързо в сравнение с конвенционално произведените им еквиваленти, които може да си купите от големите вериги магазини или повече квартални магазини за зеленчуци. Това не трябва да ви притеснява, защото е нормално. Не е удобно, никой не оби...

Как да съхраним сушените си подправки

 Вече направихме доставка на сушените подправки от пакетите на нашите клиенти и на тях им предстои една ароматна зима. Ние успяхме да ги снабдим с млян червен пипер, чубрица, джоджен, босилек и копър. Все любими вкусове от летния сезон. И...