100% собствено, органично произвдоство

Безплатна доставка за София

Поръчайте, опитайте и платете, ако харесате

Полезни съвети

Честита нова година!

Приятели, настоящи и бъдещи, пожелаваме ви вашата 2018-та да е изпълнена със здраве, удовлетворение и силен дух.

Следвайте смело своите мечти, не се отказвайте пред трудностите, бъдете честни и не пестете сили в работата, защото това е рецептата за качествен живот.

Както отглеждането на качествени зеленчуци изисква много работа, много внимание, знание и упоритост, така е и с всичко смислено в живота. 

Затова още веднъж ви желаем да имате вярата в целта си, подкрепата на близките и разбира се, малко късмет, който да ви дава сили в трудните моменти.

Полезни съвети

Най-вкусната крем супа от картофи и моркови

 Едно от най-лесните неща, които обичаме да приготвяме за обяд през лятото е крем супа от картофи и моркови. На нас ни е лесно (а може и на вас да ви е), защото ползваме само истински зеленчуци от градината ни. И гаранцията за успеха е 100%!...

Вижте защо биволското мляко е най-полезното мляко

Напоследък дотолкова сме свикнали с кравето мляко, че рядко се замисляме за изобилието от други видове млека, които могат да се намерят. Истината е, че всяко от животинските млека има своите ползи за организма и си заслужава да се консумира. Има обаче един безпрецедентен фаворит сред млеката и това е биволското мляко. Защо обаче то е толкова полезно? Неговите ползи започват...