100% собствено, органично произвдоство

Безплатна доставка за София

Поръчайте, опитайте и платете, ако харесате

Полезни съвети

Честита нова година!

Приятели, настоящи и бъдещи, пожелаваме ви вашата 2018-та да е изпълнена със здраве, удовлетворение и силен дух.

Следвайте смело своите мечти, не се отказвайте пред трудностите, бъдете честни и не пестете сили в работата, защото това е рецептата за качествен живот.

Както отглеждането на качествени зеленчуци изисква много работа, много внимание, знание и упоритост, така е и с всичко смислено в живота. 

Затова още веднъж ви желаем да имате вярата в целта си, подкрепата на близките и разбира се, малко късмет, който да ви дава сили в трудните моменти.

Полезни съвети

Магическа рецепта с тиквички от Хермина Емирян

Тъй като в момента доставяме най-вкусните тиквички до нашите клиенти, редно е и да споделим малко обратна връзка. Един от най-изявените ни кулинари е Хермина Емирян, която ни сподели своята магия за правене на вкусни тиквички.  Както казва Хермина: "Рецептата е много проста!" 1. Тиквичките се нарязват на тънко и се нареждат в тава на един ред върху хартия за печене.&nbs...

Свирчовината стигна и до кралската сватба във Великобритания

Нашият любим сок от бъз, който в момента разнасяме до клиентите ни, успя да достигне под формата на вкусова комбинация не къде да е, а в Кралския двор на Великобритания!  Поводът е изключителен - сватбата на принц Хар...