100% собствено, органично произвдоство

Безплатна доставка за София

Поръчайте, опитайте и платете, ако харесате

Полезни съвети

Брауни с елхички

Продукти:

160 г Брашно

4 Яйца

600 г течен шоколад

7 Вафлени фунийки за сладолед

300 г Бял шоколад

Зелена боя

Украси по избор – перли, звездички, топчета, кокос

250 г течна Сметана

Пудра захар за поръсване.

Приготвяне:

В купа смесете брашното, яйцата и течния шоколад. Размесете добре със шпатула и изсипете в тава или форма за печене, застлана с хартия за печене. Печете браунито в загрята фурна за около 15 минути. Когато се охлади, извадете от формата или тавата – в случая форма за печене с отварящи се стени ще е много по-удобна.

За да приготвите елхичките, разтопете белия шоколад и оцветете със зелената боя. Внимателно потапяйте външните страни на вафлените фунийки, докато се покрият от всички страни със зелен шоколад. Докато още не е стегнал, наръсете с различни захарни украси.

Когато шоколадът върху елхичките стегне, напълнете ги с предварително разбита течна сметана или такава от флакон. След това ги наредете върху браунито с върха нагоре. Наръсете обилно с пудра захар за постигане на заснежен ефект.


 

Полезни съвети

Магическа рецепта с тиквички от Хермина Емирян

Тъй като в момента доставяме най-вкусните тиквички до нашите клиенти, редно е и да споделим малко обратна връзка. Един от най-изявените ни кулинари е Хермина Емирян, която ни сподели своята магия за правене на вкусни тиквички.  Както казва Хермина: "Рецептата е много проста!" 1. Тиквичките се нарязват на тънко и се нареждат в тава на един ред върху хартия за печене.&nbs...

Свирчовината стигна и до кралската сватба във Великобритания

Нашият любим сок от бъз, който в момента разнасяме до клиентите ни, успя да достигне под формата на вкусова комбинация не къде да е, а в Кралския двор на Великобритания!  Поводът е изключителен - сватбата на принц Хар...