100% собствено, органично произвдоство

Безплатна доставка за София

Поръчайте, опитайте и платете, ако харесате

Защо да изберете нашите зеленчуци

20% отстъпка от всички млечни продукти

Тази година освен страхотните бонуси, които предлагаме към пакетите ни (за тях повече може да научите тук), решихме да направим и още един жест към нашите клиенти - да им осигурим висококачествени млечни продукти на добра цена.

Тъй като скоро ще започнем производство и на млечни продукти, за всички, които си закупят пакет до 31 януари сме предвидили отстъпка от цената на всички млечни продукти в размер на 20 процента!

Тоест, не само ще си осигурите страхотни сезонни зеленчуци и плодове, но и ще имате на разположение истинско прясно мляко, сирене и кашкавал, на супер конкурентна цена.

Краят на януари наближава, а пакетите ни се изчерпват, така че побързайте!

Полезни съвети

Магическа рецепта с тиквички от Хермина Емирян

Тъй като в момента доставяме най-вкусните тиквички до нашите клиенти, редно е и да споделим малко обратна връзка. Един от най-изявените ни кулинари е Хермина Емирян, която ни сподели своята магия за правене на вкусни тиквички.  Както казва Хермина: "Рецептата е много проста!" 1. Тиквичките се нарязват на тънко и се нареждат в тава на един ред върху хартия за печене.&nbs...

Свирчовината стигна и до кралската сватба във Великобритания

Нашият любим сок от бъз, който в момента разнасяме до клиентите ни, успя да достигне под формата на вкусова комбинация не къде да е, а в Кралския двор на Великобритания!  Поводът е изключителен - сватбата на принц Хар...